Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Prawietajdzi pisze:o! Atkowe osiedle?
ewkaa pisze:Prawietajdzi pisze:o! Atkowe osiedle?druga strona ulicy
przecież pisałam, że zamiast czekać na nich jak się spóźniali było wpaść do mnie na spacer z kotek
tajdzi pisze:ewkaa pisze:Prawietajdzi pisze:o! Atkowe osiedle?druga strona ulicy
przecież pisałam, że zamiast czekać na nich jak się spóźniali było wpaść do mnie na spacer z kotek
No to następnym razem się mnie spodziewaj
ewkaa pisze:tajdzi pisze:ewkaa pisze:Prawietajdzi pisze:o! Atkowe osiedle?druga strona ulicy
![]()
MariaD pisze:ewkaa pisze:tajdzi pisze:ewkaa pisze:Prawietajdzi pisze:o! Atkowe osiedle?druga strona ulicy
![]()
Zakupić procę i strzelać w atkowe okna - jak ktoś wyjdzie - znaczy się są, można zmienić lokal.![]()
Fryga jest dokładnym przeciweństwem tegożangel03 pisze:A Fryga jest jak widac bardzo dystyngowana, kocia stateczność i mądrość:)
My mamy transportery plastikowe i torby, ale u mnie takiego szału na kosze nigdy do tej pory nie byłoangel03 pisze:Słodkości w koszyczkach....u mnie kosze sie niestety kojarzą z wizyta u weterynarza, bo mam wiklinowe transportery:/
zosiajuly pisze:lub tez za młodu w occie się wykąpał ;p
A bo ja wiem, taki zwykły standardowy koszyczekKicorek pisze:Jakiej wielkości jest ten koszyk?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd, zuza i 7 gości