wierzę, że znajdzie się dla Poli ten jeden jedyny dom

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cytryna pisze:może coś ruszy jak ludzie zaczną wracać z urlopów, wakacji, wyjazdów
wierzę, że znajdzie się dla Poli ten jeden jedyny dom
Kasiulku-zawsze istnieje ryzyko,że jakiś kot nie znajdzie domu-taka już dola DT!bulba pisze:Kasiulku, już tyle kotków wyadoptowałaś. Pola też znajdzie domek![]()
![]()
Bożenko Twoja wiara w moją dobrą reke jest jak widac niezachwianakalair pisze:Pewnie! Kasia ma dobrą rękę!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Buziamy!
Renatko-ja tez uważam,że ona ma kupę uroku-zwłaszcza teraz,jak jest już zdrowa i przybrała ciałka!kocurzyca41 pisze:Kasiu..Pola jest śliczna ...może tylko trzeba ja na żywo zobaczyć...Mnie się spodobała...I miziaczek z niej.Znajdzie domek zobaczysz...
bulba pisze:Zawsze trzeba być dobrej myśli![]()
Buziaczki Kasieńko i miłego dnia
Petka pisze:Pyrlandia serdecznie pozdrawia.
![]()
![]()
![]()
za Polę
Witaj Bożeniu!kalair pisze:Witajcie Kochaniutkie!
Dorotko-to dla nas ona jest ładna, wiesz jak jest z ogłoszeniami-zawsze szukany jest kot, jakiego akurat nie ma!-jak ogłaszany jest burasek-szukaja czarnego, jak rudy, to buraska, jak krówek,to szylki,albo białego szukaja!Bazyliszkowa pisze:Pola wcale nie jest mało urodziwaJest śliczna. I na pewno jakiś fajny domek się znajdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości