Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 08, 2012 8:00 Re: Boluś ze śmietnika ma nowe mieszkanie (str.15) :)

Parafina jest offfydna w smaku, więc najlepiej zrobić to we dwoje.Pluć będzie!
Kurcze...całe forum , czyli cala Polska czeka.Nie,nie na jakieś tam Euro.Na kupala małego kotka! :D

Nic tak ludzi nie jednoczy jak bolkowa kupa!!!!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt cze 08, 2012 8:41 Re: Boluś ze śmietnika ma nowe mieszkanie (str.15) :)

Witam kuwetkowego Bola :ok:
podawałam parafinę Oskarkowi ,ale po troszeczku tz. 2 kreseczki co 2-3 godziny .
Poszło :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt cze 08, 2012 8:43 Re: Boluś ze śmietnika ma nowe mieszkanie (str.15) :)

Boluś chce zsynchronizować swojego gola z meczem Polska-Grecja?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt cze 08, 2012 8:57 Re: Boluś ze śmietnika ma nowe mieszkanie (str.15) :)

:ryk: Oj, coś czuję, że dzisiaj jak będę ogladac mecz, nasi zdobędą bramkę, to wykrzyknę: "Brawo, Boluś!"
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)
http://emberiza.deviantart.com/

Obrazek

Pleiades

Od: Czw lip 29, 2004 13:07

Post » Pt cze 08, 2012 9:05 Re: Boluś ze śmietnika ma nowe mieszkanie (str.15) :)

Podaliśmy tę parafinę. Biorąc pod uwagę, jak się wił, zostało w niego wtłoczone jakieś 0,8 ml.

Dziewczyny, martwię się :( Może on ma niedrożne jelita? Z drugiej strony, skończył miesiąc i - rzadko bo rzadko - ale jednak wydalał.

Mecz mam w nosie, gole mam w nosie, niech on się wreszcie wys...a! Unikam wulgaryzmów, ale "srajże, krasnalu" zaczyna być najczęściej powtarzanym w moim domu tekstem. :?
Aniada

Post » Pt cze 08, 2012 9:12 Re: Boluś ze śmietnika ma nowe mieszkanie (str.15) :)

kupa,kupa!!!!!plissss..... :D
Serniczek

Post » Pt cze 08, 2012 9:21 Re: Boluś ze śmietnika ma nowe mieszkanie (str.15) :)

OLABOGA! Gdzie ten klocek, Bolutek?
Aniada, a może naprawdę któreś ze starszych futer "podprowadza" urobek?
No bo brzuszek miękki, nie zalega Bolusiowi nic w jelitkach, więc to niemożliwe fizycznie.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt cze 08, 2012 9:31 Re: Boluś ze śmietnika ma nowe mieszkanie (str.15) :)

Ja bym stawiała na jakiegoś sprzątacza :mrgreen:
Jeśli by się coś działo to Bolus by nie był taki skoczny bo brzusio by bolało, kolki by mały miał i nie chciał jeść.

Za Bolusa :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Pt cze 08, 2012 9:35 Re: Boluś ze śmietnika ma nowe mieszkanie (str.15) :)

Nie ma sprzątacza. To pewne. Zwłaszcza odkąd jest kojec. Kojec ma wysokie ścianki i Misia trzeba wkładać do tego kojca, gdy chce się z małym bawić. Moje niebieściuchy nie są skoczne. Misio nas woła i my mu pomagamy wejść. Reszta kotów nie interesuje się małym wcale. W ogóle. Kwestia sprzątacza odpada definitywnie.

Martwię się coraz bardziej, żeby nie powiedzieć, iż wpadam w lekką panikę. Przesiałam nawet kuwetę. Jak jakiś Kopciuszek. I co? Chciałabym napisać "i gówno", ale niestety nawet tego w kuwecie nie ma. Zwłaszcza tego.

Jedno jest pewne - on nadal bardzo dużo je.
Aniada

Post » Pt cze 08, 2012 9:40 Re: Boluś ze śmietnika ma nowe mieszkanie (str.15) :)

Aniada pisze:Wiadomości są dwie - dobra i zła.

Zła jest taka, że nie ma kupy i dziś już podaję tę parafinę, a dobra: BOLUŚ ROBI SIKU DO KUWETKI :!:

Wercia, super fotka!

Hurrrrrrrrrrrrrrra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance: :dance2: :dance: :dance2:super,gdyby jeszcze zechciał walnąć kupę jak pocisk artyleryjski :lol:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pt cze 08, 2012 9:47 Re: Boluś ze śmietnika ma nowe mieszkanie (str.15) :)

A może u Bolutka jest "obieg zamknięty", tzn. on sam?
Nie wiem, czy to jest możliwe, ale tak mi jakoś wpadło do głowy.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt cze 08, 2012 9:51 Re: Boluś ze śmietnika ma nowe mieszkanie (str.15) :)

Pleiades pisze::ryk: Oj, coś czuję, że dzisiaj jak będę ogladac mecz, nasi zdobędą bramkę, to wykrzyknę: "Brawo, Boluś!"

Mecz?? To jest dzisiaj jakiś mecz?? U nas napięcie sięga zenitu, bo TŻ pojechał oglądać samochód, a ja zostałam w domu w oczekiwaniu na Bolusiową kupę. Coś mi się mgliście kojarzy, że jakieś euro ma gdzieś tam być, ale kompletnie nie kumam, kto z kim i kiedy... :lol:

Wiecie co... Jestem śmiertelnie zmęczona tymi gównianymi emocjami. Nie chciałabym drugiego aż tak małego malca nawet za dopłatą. Co chwilę ściskam moje duże, wspaniałe, wyrośnięte, mądre i regularnie się wypróżniające koty i wiem, że jeśli kiedyś trafi się jakaś adopcja to tylko dorosłego, wyrośniętego, tak od 5 kg górę ;) No, chyba, że znów się przez przypadek jakiś smarkacz trafi. Wtedy to już Siła Wyższa. ;)
Aniada

Post » Pt cze 08, 2012 9:55 Re: Boluś ze śmietnika ma nowe mieszkanie (str.15) :)

Jak moja 9 tyg kotka nie robiła dwa dni kupy, też panikowałam. Zadzwoniłam do mojej pani weterynarz, a ta powiedziała,zeby podać prarafinę, ale do...tego drugiego otworu :roll: . Parafiny akurat nie miałam, więc powiedziała ,ze w ostateczności moze być tez olej kuchenny. Pomogło :wink:
To gdzie się podaje tę parafinę? I tu i tu?

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Pt cze 08, 2012 9:56 Re: Boluś ze śmietnika ma nowe mieszkanie (str.15) :)

Aniado!!! TnG zdaje się został niezle rozśmieszony słuchając o planach CŻttuG :D .....
serdeczne zyczenia jak najrychlejszej kupy!!! ja pacze dzie kupa..... :piwa:
Ostatnio edytowano Pt cze 08, 2012 9:57 przez Serniczek, łącznie edytowano 1 raz
Serniczek

Post » Pt cze 08, 2012 9:57 Re: Boluś ze śmietnika ma nowe mieszkanie (str.15) :)

Znajomy maluch płakał przy dotknieciu po 2 dniach bez kupy, a ten biega wesolutki... Moze faktycznie "obieg zamkniety"?
Słyszałam, że i tu, i tu można, w zależności od miejsca blokady
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]