Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:No, ja nie wytrzymałam ciśnienia i odeszłam ze szkoły wiele lat temu. Obyś cudze dzieci uczył
AYO pisze:No, ja nie wytrzymałam ciśnienia i odeszłam ze szkoły wiele lat temu. Obyś cudze dzieci uczył
kotkins pisze:Co jest koci???
dalia pisze:AYO pisze:No, ja nie wytrzymałam ciśnienia i odeszłam ze szkoły wiele lat temu. Obyś cudze dzieci uczył
tak jak ja
nauczanie mi się podobało, dzieciaki mnie o dziwo lubiły ( może dlatego, że jak coś powiedziałam to tak miało być i jużi pewnie dlatego, że wieczorem - szkoła dwuzmianowa - pozwalałam jeść i pić na lekcjach - w granicach rozsądku ofkors
), ilość wolnego była cudna, ale system do kitu
kotkins pisze:Chyba zabije moją panią od porządków.
Młody mi zeznał,że ona sprząta z przerażoną Amelką uciekjącą pod meble przed odkurzaczem i jej to loto.
Setki razy prosiłam,żeby malą wynieść z pokoju, oszczędzać...
Mnie nie ma w domu.Wczoraj Amcia była ok, dostała rano KalmAida, dziś się zsikała.KURDE!!!!!![]()
Dalia, nie bylo żadnych symptomów wcześniej?Kurcze masz ich sporo a to trudno zauważyć...
kotkins pisze:Ezzme- masz rację!
Kubraczki Dimki są boskie!
Poproszę o zdjecie kubraczkującego Dimki!!
Ezzme tak sobie myślę,ale bez Ciebie nam to nie wyjdzie...żebyśmy my (nierządnice znaczy) zorganizowały następne wybory Miss i Mistera Miau.Proponowołabym żeby tym razem wzięły udział koty "w typie",we wszelakim typie.Oraz rasowce ale nie wystawowce.
Dochód można przeznaczyć (taki jest regulamin) na jakiś szczytny cel.
Pytam Ciebie ,bo jesteś "obiegana" z komputerem znacznie bardziej niż ja,a teraz zdaje się masz (JESZCZE!:)) trochę więcej czasu.
Oczywiście nasze piękności wzięłby udział (moje jak usłyszały to już zaczęły konkurować, na razie z sobą!)
Przemyśl ewentualnie.
A zdjęcie Dimki w ubranku baaardzo poproszę!