Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Obawiam się, że taka funkcjonalność nie została zaimplementowana :oops:villemo5 pisze:Po prostu ODPOCZNIJ.
brzmi dziwnie znajomosolangelica pisze:Ty mi tu nie godej takich bzdur dzioucha. Vill dobrze pisze - ODPOCZNIJ. To nie jest dodatek do korali ino podstawowa rzecz o której zapominamy... Ja to samo tluke mojemu Zbyszkowi, bo to jest mega pracoholik. I on musi wszystko mieć dopięte na ostatni guzik, co skutkuje duza iloscia stresu no i potem organizm siada... a latka leca.... po trzydziestce to się już inaczej funkcjonuje niż przed, a stres przezywa się mocniej. Strasznie ambitnego mam TZaAle pracuje nad tym pomalu i czyni już chłopak pewne postępy.
Jego brat jak ostatnio Zbyszek wzial urlop to powiedział - powtórz jeszcze raz, jak ty to zrobilas? No coz, tajemnic się nie zdradza
powoli, ale do przodu... na razie betonują, izolują dodatkowo fundamenty, i ogólnie roboty w .....solangelica pisze:Jak idzie Olkowi z rułkami, wszystko ma już pochytane? Duzo wam zostało z ta instalacja wodna?
shira3 pisze:Deskę barlinecka polecam, miałam w mieszkaniu i gdyby nie potop, byłaby do dziś. Niedroga a trwała i przyjemna dla bosej stopy
villemo5 pisze:Olejek eteryczny na skronie wsmarować. Jest taki specjalny. Moja Babcia używała też bawełnianej chustki zwilżonej wodą z dodatkiem octu.
przytulanie kota dobre na wszystkosolangelica pisze:Biedna.... Przytul kota mnie to zawsze pomaga...
trzymam kciukisolangelica pisze:Pozdrowienia z Krakowa. Jestem w szpitalu na badaniach choć zaczynam podejrzewac ich o wampiryzm...
otoczenie mam ciche, tylko nie mam kiedy odpocząć...psiama pisze:Charm, wycisz otoczenie, spróbuj odpocząć![]()
solangelica pisze:Psiamo dzięki za kciukiMusi być dobrze, diagnostyka on tour, na razie mam jakiegoś obcego. O hodowanie ziela holenderskiego nie bylam wypytywana ale tak szczegółowych badan endokrynologicznych w zyciu nie miałam... I dobrze. Nie ma to jak poznac siebie
![]()
oj można, możnasolangelica pisze:JA już w domu (uff). Nie przypuszczałam ze można zatesknic za czyims chrapaniem
jasne, jak tylko będę coś wiedziała...solangelica pisze:Charm daj znac proszę co z Beeju.
dlatego posłuchałam intuicji i z nim tu jestem....solangelica pisze:Intuicja jest najlepszym przewodnikiem, mnie się tez pare razy intuicyjna lampka swiecila i dzięki temu udało się uniknąć większych problemów. Ale bądź tez dobrej myśli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości