Mirmiłki :) - KONIEC cz. III. Prosimy o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 23, 2012 18:38 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

Mnie działa.Ostatnia była Charlotte Link?JEST.

Mr.Melons po(?) angilelsku

Po chińsku jest Mel-Mel.

I wiecie-on na każde reaguje.Wstaje i biegnie sprawdzić czy się nie uzupełniło w misce...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon sty 23, 2012 22:22 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

No jest wątek i mogę sobie czyta co sama napisałam:)

A ja wiedziałam,że tak będzie!

(to jest tak jak ze śpiworkiem u Halamy!!!!)

kotkins

Post » Pon sty 23, 2012 22:25 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

kotkins pisze:No jest wątek

Dzie?

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon sty 23, 2012 22:32 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

Tu viewtopic.php?f=1&t=138255&p=8477659#p8477659
W końcu się doczekałyśmy. :lol:

Aniada pisze:Miała rację 8O 8O 8O
Cześć i czołem. Wszystko pozdawane. Jak mawia mój brat - "piona siadła" i to 3 razy. :mrgreen:
To znaczy, wszystko pozdawane jak na razie. Jeszcze będą kolejne cuda.
Aniado, gratulacje :ok:
Obrazek

Motta brak. Wszystko jest czekaniem...
Wody — uczy pragnienie.
Brzegu — morskie przestrzenie.
Ekstazy — ból tępy jak ćwiek —
Pokoju — o Bitwach pamięć —
Miłości — nagrobny Kamień —
Ptaków — Śnieg.

Emily Dickinson

fiszka13

Od: Czw sty 28, 2010 22:01

Post » Pon sty 23, 2012 22:34 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

No, co za fopa :oops:
Gratulacje!!! :piwa: Aniada.
Musisz mi wybaczyć - bokami robię i wpadam z doskoku :oops:

jozefina1970

Post » Pon sty 23, 2012 22:35 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

A!
Zapomniałam nietaktownie pogratulowac Aniadzie.Pewnie odsypia dziewczyna albo czyta Charlotte.
Wróżowi też gratuluję.Dobry wróż.Było może wróżenie z nogi??? :mrgreen:

kotkins

Post » Pon sty 23, 2012 23:07 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

Nie. Czytam "Bajkoterapię. O lękach dzieci i nowej metodzie terapii".

Wokół Charlotty chodziłam dziś jak Miś wokół pizzy. Nie kupiłam, bo nie nauczyłabym się już zupełnie niczego. A jeszcze 2 egzaminy przede mną.
Za gratki dziękuję. Piwko sobie wychylam :piwa: Po pijaku zdobywam kompetencje bibliotekarza i terapeuty. Wasze zdrowie! Idę do Kotkinsów.
Aniada

Post » Pon sty 23, 2012 23:21 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

jozefina1970 pisze:No, co za fopa :oops:

Moja niegdysiejsza pani dyrektor oświeciłaby Cię, że nie mówi się fopa. Mówi się fauks-pauks
Aniada

Post » Pon sty 23, 2012 23:37 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

pitolicie, koleżanko, mówi się "fuck-dons" 8)
KotkaWodna

Post » Pon sty 23, 2012 23:45 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

Tak to się mówi po ślubie z tym co mógłby być panem kici w Twoim podpisie Kotko...a nawet po nocy poślubnej. :mrgreen:
To jezd brzydko.

Się mówi fopek
Dyrektorka musiała być boska.
Bije ją tylko pani od religii synka przyjaciółki (HFOSANNA -kto wie co to jest!?)

Spracowałam sie i idę spać...pies wykończony...cały czas mnie wspomagał spiąc na mojej stopie!
Dzielnego mam psa c'nie!?

kotkins

Post » Pon sty 23, 2012 23:53 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

kotkins pisze:Dyrektorka musiała być boska.

Wręcz przeciwnie. Była wysłanniczką piekieł, wierną i niezawodną pomagierką belzebuba.
Aniada

Post » Wto sty 24, 2012 0:35 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

kotkins pisze:Tak to się mówi po ślubie z tym co mógłby być panem kici w Twoim podpisie Kotko...a nawet po nocy poślubnej. :mrgreen:
To jezd brzydko.

niechby było i kwadratowo, bene!.. Dziś jestem w nastroju euforycznym z lekka. Powodem jest SAMIEC. No może nie wygląda jak Lurtz, ani jak kotek z mojego podpisu... ale....
no fajny jest :1luvu:
KotkaWodna

Post » Wto sty 24, 2012 9:33 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim - kolędujemy po kociemu (cz.3)

Samcuff wyszczegaj siem szczgulnościowo
Fiońcia

Chyba ,że to jamniki!
Amcia

kotkins

Post » Wto sty 24, 2012 10:58 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

Aniada pisze:

Wręcz przeciwnie. Była wysłanniczką piekieł, wierną i niezawodną pomagierką belzebuba.

Dawaj ją!!! Może chciałaby u nas podyrektorować? Bo normalnie wszystko opada :twisted:

jozefina1970

Post » Wto sty 24, 2012 13:11 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :)

jozefina1970 pisze:
Aniada pisze:

Dawaj ją!!! Może chciałaby u nas podyrektorować? Bo normalnie wszystko opada :twisted:

Powiem tak - instytucja hulała jak szwajcarski zegarek. Porządek był, nie powiem. Nic niezgodnego z prawem nie mogło się wydarzyć, zero niespodzianek. Ale nabawiłam się tam zespołu jelita wrażliwego, wylądowałam u neurologa i do dziś dnia gdy przejeżdżam obok tego doskonale funkcjonującego przybytku, boli mnie brzuch, dostaję szczękościsku i zasycha mi w gardle.
Naprawdę kcesz poznać tę miłą, starszą panią??? :mrgreen: Jak się kiedyś wreszcie spotkamy na herbatce, to ci poopowiadam. Jednego jestem pewna - w piekle musi istnieć wzorowy porządek, bo z pewnością trafiają tam takie osoby i samemu gospodarzowi piekieł nie odpuszczą.
Aniada

[poprzednia][następna]