Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Obraz leciutki, ale efekt spadjącego obrazu jest bezcenny
już ja znam te leciutkie obrazy
nigdy nie miałam okazji poznać, bo śpię w innym końcy mieszkania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Obraz leciutki, ale efekt spadjącego obrazu jest bezcenny
już ja znam te leciutkie obrazy
Karolek(ona) pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Obraz wisi na kanapą na której śpią goście
dobrze wiedzieć
można spać na materacuto tylko grozi zdeptaniem przez koty
no to nie wiem , które wyjście lepsze![]()
chyba jednak oba niedobre
ja tam wole być deptana przez koty
się nie masz co wstydać - taki kot jedynie podrapie, a obraz moze zabićbozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:ja tam wole być deptana przez koty
ja też
Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:ja tam wole być deptana przez koty
ja też
Karolek(ona) pisze:taki dys"komfort" to ja mam na codzień
bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:taki dys"komfort" to ja mam na codzień
ja też![]()
Duffy śpi na poduszcze obok (patrzymy sobie w oczy) i jak idzie spać to koniecznie musi z podłogi wskoczyć na mnie 4 łapkami, podeptać i ułożyć się na podusi
Karolek(ona) pisze:bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:taki dys"komfort" to ja mam na codzień
ja też![]()
Duffy śpi na poduszcze obok (patrzymy sobie w oczy) i jak idzie spać to koniecznie musi z podłogi wskoczyć na mnie 4 łapkami, podeptać i ułożyć się na podusi
widać nie wygodne jesteśmy i trzeba nas udeptać - a Toffik właśnie pazurami mi depta pufe, jak podrze to zagryze
Karolek(ona) pisze:ja mam panów, nie panny i nie wiem czy im sie odechce "deptać" mebelki
Danusia pisze:moja kanapa to dopiero wygląda![]()
Drapią tylko czarne koty
bozena640 pisze:Danusia pisze:moja kanapa to dopiero wygląda![]()
Drapią tylko czarne koty
U mnie obie panny
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:moja kanapa to dopiero wygląda![]()
Drapią tylko czarne koty
U mnie obie panny
to jedno czarne to Gośka
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:moja kanapa to dopiero wygląda![]()
Drapią tylko czarne koty
U mnie obie panny
to jedno czarne to Gośka
ale Maniuś jej pomaga
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka i 23 gości