Jak miauczy to rzucam jej paierową kulkę wtedy zaczyna się bawić trochę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
spookyaga pisze:Sama teraz trochę żałuję, ale muszę mieć nadzieję że wyjdzie z tegoTrochę warunków nie mam na 2 koty, póki tamta mała to by było ok, ale na dłuższą metę 2 dorosłe koty na 2 pokoje to trochę ciasno...
Jak miauczy to rzucam jej paierową kulkę wtedy zaczyna się bawić trochęI lubi jak się ja gania po pokojach
Karolek(ona) pisze:spookyaga pisze:Sama teraz trochę żałuję, ale muszę mieć nadzieję że wyjdzie z tegoTrochę warunków nie mam na 2 koty, póki tamta mała to by było ok, ale na dłuższą metę 2 dorosłe koty na 2 pokoje to trochę ciasno...
Jak miauczy to rzucam jej paierową kulkę wtedy zaczyna się bawić trochęI lubi jak się ja gania po pokojach
a ty myślisz, że ja ile mam pokoji
mnie to mówią że 2 koty to na kawalerke są a na 2 pokoje to juzi 4 mozna miec ;-0
poza tym dwie kotki byc tak nie odczuła w domu wcale. ja duzej róźnicy nie widze, kuweta jedna, miski mają razem, jedzą na pół bo zazwyczaj jedno zje mniej a drugie zje swoje i dojada po pierwszym
kalair pisze:Hejka!
To Skarpecia zostaje sama?
Karolek(ona) pisze:
mnie sie zdaje że Pecia moze by chłopaka zaakceptowala, maluszka - bo jak onajest taka wredotka to zbaba sie nie dogada a chlopem bedzie mogla pomiatac
kalair pisze:Mądra kotusia!![]()
Doberek!
spookyaga pisze:Sama teraz trochę żałuję, ale muszę mieć nadzieję że wyjdzie z tegoTrochę warunków nie mam na 2 koty, póki tamta mała to by było ok, ale na dłuższą metę 2 dorosłe koty na 2 pokoje to trochę ciasno...
Karolek(ona) pisze:ja mam to samo - musze chyba jakies prochy skolowac na spanie albo sie upijac do nietomnoscizeby przespac noc bo tak mnie kazdy szmer budzi a te gady sie tluka po nocy, przewracaja co sie da normalnie wziąć i przerobic na szalyki
Karolek(ona) pisze:
bo tęskni za dziećmi - tez bys wyła
kiedy bdziesz ja ciachać ??
spookyaga pisze:Karolek(ona) pisze:
bo tęskni za dziećmi - tez bys wyła
kiedy bdziesz ja ciachać ??
Chcę w przyszłym tygodniu jechać z nią i to załatwić. Przez to jak za nimi płaczę żałuje że wydałam jeSądziłam, że wróci do dawnej Skarpetkowej rozpieszczonej jedynaczkowej siebie.. a tu klops
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 36 gości