Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 26, 2011 18:36 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Jutro naszykuję przesyłkę :ok: pamiętaj, żeby się nie zniechęcać, to nie jest takie proste, ale wykonalne :ok: Pierwsze próby pewnie pójdą do kosza, ale co z tego (tylko kamieni nie wyrzucaj :ryk: ). Jakby to było takie łatwe, to każdy g... każdy by zrobił :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto lip 26, 2011 18:53 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

W takim razie będę czekać.
Dziękuję bardzo :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto lip 26, 2011 19:04 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Agata,zdechło :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto lip 26, 2011 19:06 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:Agata,zdechło :( .

Weź se przedłużacz zakup, co? :P
najszczesliwsza

Post » Wto lip 26, 2011 19:14 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Jakby ktoś miał miejsce w podpisie.....
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=130869][img]http://miau5.republika.pl/szp.gif[/img][/url]
Krzysiekbolo

Post » Wto lip 26, 2011 19:19 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Krzysiu, jestes niezawodny :1luvu: Muszę się udać do ciebie po prośbie :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto lip 26, 2011 19:21 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

To chodźmy na priva.
Krzysiekbolo

Post » Wto lip 26, 2011 20:03 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Jeju, jakie ładne 8O :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto lip 26, 2011 20:48 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Wiecie co, straszni jesteście :twisted: Tyle napisać przez jeden dzień, kiedy akurat miałam szkolenie i brak dostępu do netu :twisted:
Ale już nadrobiłam i życzę Wszystkim miłego wieczoru :D
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto lip 26, 2011 22:45 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

witamy z Rysiem :)
Ja też robię trochę kolczyki ale moje to marna marność przy tym... Aż czasem zwątpienie mnie bierze czy warto. Ale nic to :D
Vip0- jak w nowym domku? A jak koty?

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro lip 27, 2011 7:22 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:W takim razie chętnie spróbuję,mam nadzieję,że z dobrym skutkiem :oops: .
Będę się bardzo starać,pewnie dziewczyny też podpowiedzą jakieś fajne wzory :D .

Ja tam nie tylko podpowiem wzory, ale i zamówię sobie coś jak się już wprawisz :) Pierwszą klientkę masz :)
I prawda to, że w tym wątku zawsze mam największe zaległości :)
Miłego dnia kobitki i facecie :)
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Śro lip 27, 2011 8:53 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Krzysiekbolo pisze:Jakby ktoś miał miejsce w podpisie.....
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=130869][img]http://miau5.republika.pl/szp.gif[/img][/url]

Krzysiekbolo-dziękuję :1luvu:

vip

Post » Śro lip 27, 2011 8:55 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kokocha pisze:
vip0 pisze:W takim razie chętnie spróbuję,mam nadzieję,że z dobrym skutkiem :oops: .
Będę się bardzo starać,pewnie dziewczyny też podpowiedzą jakieś fajne wzory :D .

Ja tam nie tylko podpowiem wzory, ale i zamówię sobie coś jak się już wprawisz :) Pierwszą klientkę masz :)
I prawda to, że w tym wątku zawsze mam największe zaległości :)
Miłego dnia kobitki i facecie :)

Trzymam za słowo :D !Napisałaś przy " słupach ",nie wymigasz się :ryk: !
Też życzę miłego dnia :D !

vip

Post » Śro lip 27, 2011 9:00 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

juana pisze:witamy z Rysiem :)
Ja też robię trochę kolczyki ale moje to marna marność przy tym... Aż czasem zwątpienie mnie bierze czy warto. Ale nic to :D
Vip0- jak w nowym domku? A jak koty?

Cześć,Asiu i Rysiu :1luvu: .
No cóz,adaptujemy się.
Koty przywykły,choć nadal mam pobudki ok.3 nad ranem,Zofia i Punio szaleją :D .
Skaczą po wszystkim,a najfajniej im sie skacze po mnie :evil: .
Bardzo się cieszę,że Zosia kuwetkuje...ta zsikana pościel to był nie lada problem.
Ale to kobietka,szybciutko podpatrzyła,gdzie chodzą starsi braciszkowie i po problemie :D .
Wiktor zajmuje należne sobie miejsce na szafce kuchennej,skąd wszystko widzi i ma pod kontrolą...dostał tam swój kocyk,skoro chce tam siedzieć to proszę bardzo.
Plamo jest bezproblemowy,ma wszystko w nosie,jak ja jestem,to jest dobrze :D .

vip

Post » Śro lip 27, 2011 9:07 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Dobrze, że kocia banda tak szybko przywykła do nowych warunków :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]