Pasibrzucha pisze:A tutaj przecudnej urody i słodkiego charakteru Figa, w której się naśmierć zakochałam![]()
O, wcale się nie dziwię
Widziałam ich już u Annazoo ale tutaj to aż strach podziwiać urodę kocią
Moderator: Estraven
Pasibrzucha pisze:A tutaj przecudnej urody i słodkiego charakteru Figa, w której się naśmierć zakochałam![]()
Nad ranem zrobiła coś zaskakującego - zaczęła mi "czesać" włosy łapką: rozczapirzoną łapuchą przeciągała po kosmykach raz po razie, dokładnie naśladując ruch szczotkowania. Nie potrafię tego wytłumaczyć

Pasibrzucha pisze:Ktoś mi podmienił koty i powinnam zdecydowanie zmienić ich charakterystykę w pierwszym poście![]()
Tycia coraz częściej przychodzi na mizianki, władowuje się na kolana i domaga się pieszczot. Dziś przespała całą noc wtulona w moją szyjęNad ranem zrobiła coś zaskakującego - zaczęła mi "czesać" włosy łapką: rozczapirzoną łapuchą przeciągała po kosmykach raz po razie, dokładnie naśladując ruch szczotkowania. Nie potrafię tego wytłumaczyć
![]()
Natomiast w Tasię wstąpił demonBiega po mieszkaniu z dzikim obłędem w oczach, przystaje gdzieś na króciutką chwilę, rozgląda się wzrokiem szaleńca, po czym biegnie dalej jak wystrzelona z procy. Po drodze zaczepia wszystkie obiekty nadające się do zaczepienia - wczoraj mój biusthalter był groźnym przeciwnikiem wymagającym natychmistowej pacyfikacji.
Muszę porozmawiać poważnie z Annązoo, co tu się działo podczas mojej nieobecności :twisted:
Zdjęcie słabej jakości, ale słodycz Tyciej jest tu tak nieziemska, że muszę się z Wami podzielić![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości