Już tylko Stefano i Puszka oraz Lolka pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 03, 2012 18:08 Re: Lao i Malaga cz. 2 Wienio&Mietek w DT. Foty str. 15

ale fajna fotka :D

:1luvu:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Wto sty 03, 2012 18:13 Re: Lao i Malaga cz. 2 Wienio&Mietek w DT. Foty str. 15

Ale one grzeczniusie. Wszystkie zapozowały razem. :1luvu: Mnie się udało najwięcej na zdjęciu właśnie 4 sztuki (na aktualnie 6) i to na łóżku a nie tak przytulone. Nie ma mowy by "Królowa" Noreczka zapozowała z całym kocim "plebsem" :lol:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto sty 03, 2012 18:31 Re: Lao i Malaga cz. 2 Wienio&Mietek w DT. Foty str. 15

U nas często śpią po 3 sztuki naraz, ale cała czwórka to nietypowy widok. Mietek trochę się wiercił, ale zdążyłam zrobić zdjęcia zanim się znudził :lol:
A ja marzę o tym, żeby dwie sztuki nadprogramowe wreszcie były fotografowane przez docelowych opiekunów... Ale jakoś cisza w temacie. Ruszam z nowymi ogłoszeniami dla Wienia, zobaczymy :roll: Od sterylki nie sika poza kuwetę (tfu, tfu!), nie jest też tak zupełnie niedotykalska jak kiedyś, więc może jest nieco atrakcyjniejsza adopcyjnie :twisted:

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto sty 03, 2012 18:43 Re: Lao i Malaga cz. 2 Wienio&Mietek w DT. Foty str. 15

No to :ok: za ruch w adopcji!
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Czw sty 05, 2012 22:03 Re: Lao i Malaga cz. 2 Wienio&Mietek w DT. Foty str. 15

Korzystając z urlopu (nie ma to, jak zapewnić sobie właściwą rozrywkę w czasie wolnym) zabraliśmy Lao i Menażkę na badania krwi. Oboje odwracali głowy, jakby nie mogli patrzeć na to, co im robią :lol:
Odebrałam dziś wyniki i są świetne, wszystkie parametry w normie. Jedynie glukoza niska, ale byli głodni, no i jak próbka trochę postoi, to podobno erytrocyty zużywają glukozę 8O Biologia mnie zadziwia, szkoda, że taka jestem tępa z niej.

seidhee

Post » Pon sty 09, 2012 10:54 Re: Lao i Malaga cz. 2 Wienio&Mietek w DT. Foty str. 15

Za adopcję Wienia :ok: :ok: :ok: :ok:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Śro sty 11, 2012 19:29 Re: Lao i Malaga cz. 2 Wienio&Mietek w DT. Foty str. 15

seidhee pisze:Korzystając z urlopu (nie ma to, jak zapewnić sobie właściwą rozrywkę w czasie wolnym) zabraliśmy Lao i Menażkę na badania krwi. Oboje odwracali głowy, jakby nie mogli patrzeć na to, co im robią :lol:
Odebrałam dziś wyniki i są świetne, wszystkie parametry w normie. Jedynie glukoza niska, ale byli głodni, no i jak próbka trochę postoi, to podobno erytrocyty zużywają glukozę 8O Biologia mnie zadziwia, szkoda, że taka jestem tępa z niej.

Super, że OK! :ok:

(też niedługo robię przegląd techniczny stadu - oj będzie ciężko z niektórymi :roll: w sensie pobierania; w przypadku Miśki w sensie choćby złapania do transporterka...)
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Śro sty 11, 2012 20:19 Re: Lao i Malaga cz. 2 Wienio&Mietek w DT. Foty str. 15

joshua_ada pisze:(też niedługo robię przegląd techniczny stadu - oj będzie ciężko z niektórymi :roll: w sensie pobierania; w przypadku Miśki w sensie choćby złapania do transporterka...)

Znamy ten ból... Wienio miała do RTG i pobrania krwi narkozę :roll:

seidhee

Post » Śro sty 11, 2012 20:40 Re: Lao i Malaga cz. 2 Wienio&Mietek w DT. Foty str. 15

seidhee pisze:
joshua_ada pisze:(też niedługo robię przegląd techniczny stadu - oj będzie ciężko z niektórymi :roll: w sensie pobierania; w przypadku Miśki w sensie choćby złapania do transporterka...)

Znamy ten ból... Wienio miała do RTG i pobrania krwi narkozę :roll:

No to nieźle :roll: Ja się cieszę, że Misiuta zdrowa, ale nie wiem, co poczniemy, jak się kiedykolwiek rozchoruje. Np. podawanie leków, czy kroplówek. A tfu 3 razy przez lewe ramię. Przepraszam za zaplucie wątku. Ale wiesz co mam na myśli...
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Śro sty 11, 2012 20:50 Re: Lao i Malaga cz. 2 Wienio&Mietek w DT. Foty str. 15

joshua_ada pisze:No to nieźle :roll: Ja się cieszę, że Misiuta zdrowa, ale nie wiem, co poczniemy, jak się kiedykolwiek rozchoruje. Np. podawanie leków, czy kroplówek. A tfu 3 razy przez lewe ramię. Przepraszam za zaplucie wątku. Ale wiesz co mam na myśli...

Oj wiem :( Wienio dostaje steryd, bo nie może się doleczyć z kaszlu. Na szczęście wcina go z mokrą karmą...

seidhee

Post » Czw sty 12, 2012 9:35 Re: Lao i Malaga cz. 2 Wienio&Mietek w DT. Foty str. 15

nie musicie pisać małymi lierkami cichutko. Koty nie czytają tego wątku.. może tylko stefcia :D

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Pt sty 13, 2012 12:08 Re: Lao i Malaga cz. 2 Wienio&Mietek w DT. Foty str. 15

mih pisze:nie musicie pisać małymi lierkami cichutko. Koty nie czytają tego wątku.. może tylko stefcia :D

Stefcia czyta Stefcia głuwka kiwa ale malótkimi szłabo idzie

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Nie sty 15, 2012 13:05 Re: Lao i Malaga cz. 2 Wienio&Mietek w DT. Foty str. 15

CatherineTheGreat pisze:
mih pisze:nie musicie pisać małymi lierkami cichutko. Koty nie czytają tego wątku.. może tylko stefcia :D

Stefciu, ale nie przekazujesz innym kotkom tego, co przeczytasz, prawda?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie sty 15, 2012 13:11 Re: Lao i Malaga cz. 2 Wienio&Mietek w DT. Foty str. 15

seidhee pisze:Udało się sfocić nasze stadko w całości:

Obrazek

Obrazek

Jakie cudne :1luvu:

Dlaczego ludzie nie dostrzegają piękna i magii w kotach?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon sty 16, 2012 9:29 Re: Lao i Malaga cz. 2 Wienio&Mietek w DT. Foty str. 15

vega013 pisze:
CatherineTheGreat pisze:

Stefciu, ale nie przekazujesz innym kotkom tego, co przeczytasz, prawda?

nie ómie Stefcia tyle zapamiętać to nie pżekazuje :D

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

[poprzednia][następna]