Morelowo-migdałowo..:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 16, 2011 8:35 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

To ślicznie proszę Boo o zdjęcia Moreli z Pestką, czyli Migdałkiem :D
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Czw cze 16, 2011 9:04 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

No ładnie, zostałam wkopana ;)

Postaram się jak najszybciej stawić się z aparatem u morelowej.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Czw cze 16, 2011 9:31 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

:dance: - najlepiej w tej czerwonej sukience, to Ci zdjecie zrobię :D :D :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw cze 16, 2011 9:43 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Oj tam, oj tam, od razu w sukience.

Okazało się przed wczoraj, że nasz fotograf się "okocił" i jest trochę wyjęty z życia, obiecał, że w przyszłym tygodniu fotki już być powinny.
Obrazek

Boo

Post » Czw cze 16, 2011 20:52 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

moreeelofffaaaa, czy myśmy czasssssemmmmm nie przepijałyyyy u Patrysssssi brudziaaaaa....??? Na tatmtymmmm.... :piwa: weselichuuuuu ... Patryssssiiiiii...????????????????????????? :ryk:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Czw cze 16, 2011 21:06 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Boo pisze:Oj tam, oj tam, od razu w sukience.

Okazało się przed wczoraj, że nasz fotograf się "okocił" i jest trochę wyjęty z życia, obiecał, że w przyszłym tygodniu fotki już być powinny.

Boo prosimy o fotki Smoka-Migdałka. Mogą być nawet w czerwonej sukience. :wink:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt cze 17, 2011 8:11 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Sygitka - nie, nie było mnie tam :? I dlatego tak o tę sukienkę mętolę :mrgreen:
Ciebie tylko na zdjeciu na fb widziałam - taką małolatę :ryk:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pt cze 17, 2011 8:23 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Jak relacje Migdałowo Morelkowe :?:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt cze 17, 2011 14:04 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

To ja jeszcze poproszę o zdjęcie w czerwonej sukience! Tylko nie wiem, kto miałby być w tej sukience. Morela? Morelowa? Migdał? Boo?
Już się w tym wszystkim pogubiłam :ryk:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Pt cze 17, 2011 15:54 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

He, he, he... - jasne, że Morela z Migdałem :roll: Wyobrażacie sobie? Czarno-białe na czerwonym... mmmm...
CZERWONA SUKIENKA to sukienka, w której Boo brała ślub! A której nie widziałam, a słyszałam, że było PIĘKNIE, więc jestem ciekawa :D :D :D
Jak się przestanę odzywać na wątku, to będzie znaczyło, że mnie Pat zabiła za zdradzanie takich wiadomości :lol:
Ale jak mnie zabije to będzie musiała przejąć oba koty, więc może mi się uda :mrgreen: :ryk:

Obrazek

morelowa

Post » Sob cze 18, 2011 10:31 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Oj tam, oj tam, od razu mam mordować? Nie wiedziałam, że ja taka jestem krwi żądna :mrgreen: Ślub był a i owszem, kiecka soczyście czerwona też była, a jak! I chyba pięknie też było bo wszystko się pięknie udało. Co do zdjęć to mam kilka amatorskich i nie koniecznie mi się podobają, więc nie-cierpliwie czekam na prace fotografa, mam nadzieję, że po weekendzie w końcu się objawią i będę mogła coś nie coś wrzuć na forum publiczne.
Obrazek

Boo

Post » Sob cze 18, 2011 18:22 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Zdjecia się objawią, ale Ciebie, Pat, jakoś nie widać i nie widać...

Iwona, jakoś na początku tygodnia wyślę tę budkę - zmobilizuję się , dam radę :lol:
A stosunki [towarzyskie, towarzyskie] nie zmieniły się jakoś specjalnie. Migotek łazi, zbliża sie, Morulka warczy i przybiera pozę jak do ataku, młody się wycofuje, jadają osobno - on by jadł, bo żarty [z torbami mnie puści] okropnie, ale ona by nie jadła widząc go albo słysząc- robi się spięta natychmiast.
Młody chudy nadal, więc nie wiem po co go karmię różnymi - czysta strata :mrgreen: , może też za dużo się rusza - zwiążę go i będę tuczyć :twisted: . Jak robię jedzenie to siedzi przy samych nogach, albo wspina mi się na nogę na szczęście nie używając paznokci.
Nie wiem co robią w nocy bo śpię. Raz usłyszałam straaaaszny skrzek - nie wiem czyj, stawiam na Morelę - który mnie obudził przed świtem, przyprawiajac prawie o atak serca, ale poza tym spoko.
Jednak jak wychodzę na kilka godzin to go zamykam w łazience, bo jak raz tego nie zrobiłam to też prawie zeszłam będąc poza domem i wyobrażając sobie tylko... nic sie nie stało, ale moje nerwy nie wytrzymają tego zbyt często. A może pójść na żywioł? Jak myślicie? :roll:

Obrazek

morelowa

Post » Pon cze 20, 2011 6:51 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Ja bym tam poszła na żywioł. Przecież sobie krzywdy nie zrobią. A z moich doświadczeń wynika, że koty są najbardziej wojownicze, jak Duża patrzy. Najwyżej jedno drugie zapędzi pod łóżko czy szafę. Ale najpewniej, jak wrócisz, to zobaczysz, że oba kociaste śpią w najlepsze i żadne walki im nie w głowie :D
A na zdjęcia czekam. I tej sukienki czerwonej też jestem ciekawa :)

Fanszeta

Post » Pon cze 20, 2011 8:51 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Czają się , czają, robią podchody... Kicia warczy jak buldog [jak warczą buldogi?] , młody piszczy jak mysz...
A ok. północy jak sobie zasypiałam nagle usłyszałam tętent - do sypialni wpadł Mig goniony przez Morula, zawrócił i Morul uciekł do 'swojego' dużego pokoju. Ja coś tam jeknęłam i potem juz był spokój.. Ale o miłości, czy choćby sympatii to zapomnij .. :twisted:

no,nie wiem jak z tymi zdjęciami bo Boo się po prostu nie odzywa :cry: Może najzwyczajniej w świecie nas nie lubi.. :cry:

Obrazek

morelowa

Post » Pon cze 20, 2011 8:57 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Nie, no jasne, najlepiej napisać, że nie lubię :(

Morelowa, Ty wiesz dobrze, jak u mnie jest z czasem. Pamiętam o Was cały czas, jak tylko znajdę taki dzień, w którym po 8-9 godzinach pracy nikt nic ode mnie nie chce, nic nie muszę załatwiać i nigdzie jechać to się stawię u Was z aparatem. Tylko plisss, zrozumienia i cierpliwości...
Obrazek

Boo

[poprzednia][następna]