grajda pisze:Miłka jest rozkoszna! Ula chyba szczęśliwa.
Dzień doberek!
Ula z Julkiem są najszczęśliwsi na świecie,że mają takie żywe czarne sreberko. Dziękujemy Tobie Grażynko. Chyba większej radości nikt nam dawno nie sprawił.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
grajda pisze:Miłka jest rozkoszna! Ula chyba szczęśliwa.
ula-misia pisze:No to chociaż na chwilkę.
Miłeczka wyspana, najedzona i te sprawy też![]()
Muszę się Wam cioteczki poskarżyć. Wczoraj wieczorem musiałam sie uczyć włączania i wyłączania lampy. Wiecie taka na dłuuuugiej nodze, ze sznureczkiem. Na końcu tego sznureczka jest taka fajna, zielona piłeczka. Ula mi pokazała jak zrobić,żeby włączyć światło i jak się wyłącza. Ale potem prosiłą mnie co chwilkę-Miłeczko- włącz, Miłeczko -wyłącz. To była najpierw zabawa, ale potem, to ja zrozumiałam, że już tak zawsze będę miała to robić![]()
Zbuntowałam się i poszłam spać. Ale dzisiaj ich rano znów budziłam.![]()
Skąd miałam wiedzieć, że to niedziela i nie idą do pracy?No na szczęście nie protestowali i mnie miziali i głaskali i całowali i ... w końcu uciekłam do drugiego pokoiku.
![]()
Narazie kończę- zobaczę czy Małysz tak skacze jak ja![]()
ula-misia pisze: Ale potem prosiłą mnie co chwilkę-Miłeczko- włącz, Miłeczko -wyłącz. To była najpierw zabawa, ale potem, to ja zrozumiałam, że już tak zawsze będę miała to robić![]()
Zbuntowałam się i poszłam spać.
Kociara82 pisze:agatka84 ja zawsze mowie, ze nie ma brzydkich kotow, bo wszystkie sa najpiekniejsze na swiecie, ale ja po uszy jestem zakochana we wszystkich czarnych kotach
Nie wiem, co w nich jest...jakas magia... nie wiem...
Ale w czarnuchach zakochuje sie od pierwszego wejrzenia![]()
To blagalne spojrzenie kotka Kamilka z Twojego banerku lapie za serce... juz lece na jego watek zeby z calej sily potrzymac kciuki za najlepszy domek
vega013 pisze:ula-misia pisze: Ale potem prosiłą mnie co chwilkę-Miłeczko- włącz, Miłeczko -wyłącz. To była najpierw zabawa, ale potem, to ja zrozumiałam, że już tak zawsze będę miała to robić![]()
Zbuntowałam się i poszłam spać.
I miałaś rację. Wiesz, jak to się nazywa? Wyzysk kota przez człowieka.
Ja potrafię otwierać drzwi skacząc na klamkę, ale nigdy nie zrobię tego na prośbę Dużej. Chętnie otworzę Oliwce, Gabuni, nawet Wedelkowi. Ale człowiekowi nie dam się wykorzystywać!!!Pancuś zawsze mający swoje kocie zdanie
Kliknij miniaturkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości