Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2012 10:33 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

gertaaa pisze: Kropuś żyje???

Kropuś ???? Żaden "Kropuś" ... :evil: gad, padalec niewdzięczny ... i jeszcze z miną idioty że "nie wiem o co chodzi, ale ci pomogę" ... :evil: :evil: szukał ze mną prze pół nocy ... NIE MA ....
Padalec żyje i ma się dobrze .... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt sty 27, 2012 10:36 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

katarzyna1207 pisze:No teraz to chyba go NAPRAWDĘ zabiję .... :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: Ukradł mi pendriv-a z moimi wszystkimi dokumentami .... i gdzieś wpier .... Nie ma, nigdzie nie ma, obszukałam całą chałupę, przeczołgałam się pod kanapą, lodówką .... jesooooooooooo .... bez tych danych nie żyję ....

Poszukaj w kuwecie :roll:

EDIT: Wiem co czujesz. Mieczysław potrafi w 5 minut poszatkować na drobne kawałeczki każdy dokument :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sty 27, 2012 10:45 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze:No teraz to chyba go NAPRAWDĘ zabiję .... :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: Ukradł mi pendriv-a z moimi wszystkimi dokumentami .... i gdzieś wpier .... Nie ma, nigdzie nie ma, obszukałam całą chałupę, przeczołgałam się pod kanapą, lodówką .... jesooooooooooo .... bez tych danych nie żyję ....

EDIT: Wiem co czujesz. Mieczysław potrafi w 5 minut poszatkować na drobne kawałeczki każdy dokument :roll:

Szukałam .... w kuwecie, kibelku, umywalce (kiedyś mi tam wpuścił pudełko z soczewkami :roll: ), we wszystkich butach w szafce (bo przecież sobie otwiera), o 2 w nocy odsuwałam wielką i ciężką kanapę (sąsiedzi mnie zabiją) ... I NIC ..nigdzie nie ma ... Tam były zapisane wszystkie rzeczy, które zrobiłam w przeciągu ostatnich kilku miesięcy .... :placz: :placz: :placz: Nie mam kopii zapasowej ... Idę SIĘ zabić ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt sty 27, 2012 10:54 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:

Szukałam .... w kuwecie, kibelku, umywalce (kiedyś mi tam wpuścił pudełko z soczewkami :roll: ), we wszystkich butach w szafce (bo przecież sobie otwiera), o 2 w nocy odsuwałam wielką i ciężką kanapę (sąsiedzi mnie zabiją) ... I NIC ..nigdzie nie ma ... Tam były zapisane wszystkie rzeczy, które zrobiłam w przeciągu ostatnich kilku miesięcy .... :placz: :placz: :placz: Nie mam kopii zapasowej ... Idę SIĘ zabić ...

hmm no to może zanim się zabijesz, spróbuj jeszcze poszukać np. w samochodzie, w pracy czy gdzie tam ostatnio mogłaś być. Bo jak zawsze wszystko jest na Kropka, a przecież mogłaś SAMA gdzieś to zapodziać :mrgreen:
A przy komputerze szukałaś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Pt sty 27, 2012 10:55 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

W łóżku sprawdzałaś w środku? W zabawkach? U mnie często do łóżka wrzucają ale do środka albo do fotela.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt sty 27, 2012 11:20 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

gertaaa pisze:

hmm no to może zanim się zabijesz, spróbuj jeszcze poszukać np. w samochodzie, w pracy czy gdzie tam ostatnio mogłaś być. Bo jak zawsze wszystko jest na Kropka, a przecież mogłaś SAMA gdzieś to zapodziać :mrgreen:
A przy komputerze szukałaś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
:roll: :roll: Ale ja go wyjęłam z komputera, zaniosłam do pokoju, bo chciałam wpiąć do laptopa, poszłam zrobić żarełko głodomorom ... i po pół godzinie już nie było .... :cry: A Miszczu czymś szurał jak byłam w kuchni ...

Poprzedni jego "wyczyn" to łażenie po klawiaturze laptopa tak długo, aż sobie "zrobił" plik, ten plik zapisał w folderach, a nazwa tego foldera jest tak długa, że nie potrafię go usunąć, bo się w koszu nie mieści ... :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt sty 27, 2012 12:07 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

katarzyna1207 pisze: :roll: :roll: Ale ja go wyjęłam z komputera, zaniosłam do pokoju, bo chciałam wpiąć do laptopa, poszłam zrobić żarełko głodomorom ... i po pół godzinie już nie było .... :cry: A Miszczu czymś szurał jak byłam w kuchni ...

Poprzedni jego "wyczyn" to łażenie po klawiaturze laptopa tak długo, aż sobie "zrobił" plik, ten plik zapisał w folderach, a nazwa tego foldera jest tak długa, że nie potrafię go usunąć, bo się w koszu nie mieści ... :twisted:

Oj kurczaki, to rzeczywiście ciężka sprawa. Ale nie trać nadziei, trzymam kciuki za odnalezienie, przecież gdzieś tam być musi :twisted: :twisted:
No chyba że jest... w Kropku???? 8O 8O 8O

gertaaa

Post » Pt sty 27, 2012 12:16 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

gertaaa pisze:No chyba że jest... w Kropku???? 8O 8O 8O

łomatkobosko ... 8O nie strasz .... nie byłby w stanie przełknąć - za duży ... mam nadzieję ... :evil:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt sty 27, 2012 12:29 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

katarzyna1207 pisze:
gertaaa pisze:No chyba że jest... w Kropku???? 8O 8O 8O

łomatkobosko ... 8O nie strasz .... nie byłby w stanie przełknąć - za duży ... mam nadzieję ... :evil:

Też mi się wydaje, że nie dałby rady, przecież to nawet nie smaczne :mrgreen:

gertaaa

Post » Pt sty 27, 2012 13:18 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Mojego pierwszego blootootha Mietek tak pogryzł że sam wypadł z laptopa i był już w 2 kawałkach :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt sty 27, 2012 18:55 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

I jak tam? Pendrive SIE ZNALAZŁ?
Kropuś, mój ulubieniec forumowy, w jakiej formie? :mrgreen:
Dobrze, ze ja mam grzecznego kota... :ryk:

strelicja

Od: Sob sty 30, 2010 21:27

Post » Pt sty 27, 2012 19:03 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

strelicja pisze:I jak tam? Pendrive SIE ZNALAZŁ?
Kropuś, mój ulubieniec forumowy, w jakiej formie? :mrgreen:
Dobrze, ze ja mam grzecznego kota... :ryk:

SIĘ NIE ZNALAZŁ.... :evil: :evil: :evil: Miszczu nieustająco w formie takiej samej .... :strach: :strach: :strach:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt sty 27, 2012 19:28 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

To w tej sytuacji przypomina mi się jeno wiersz taki:
" ... już podłogę zaczął zrywać, już milicję zaczął wzywać..."
:ryk:
Dobry kot do pracy na wysypisku śmieci - w charakterze utylizatora :mrgreen:

strelicja

Post » Pt sty 27, 2012 19:58 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

No właśnie już myślałam o zrywaniu podłogi ... :twisted: Miszczu ma jakieś swoje sposoby na ukrywanie różnych rzeczy - ile razy w dzień szukałam jego myszki z dzwonkiem - to nigdy nigdzie nie było ... A o 2 w nocy SIĘ ZNAJDOWAŁA ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt sty 27, 2012 22:56 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Czyli jest szansa, że o 2 w nocy pendrive SIE ZNAJDZIE :mrgreen:

strelicja

[poprzednia][następna]