gertaaa pisze: Kropuś żyje???
Kropuś ???? Żaden "Kropuś" ...

Padalec żyje i ma się dobrze ....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gertaaa pisze: Kropuś żyje???
katarzyna1207 pisze:No teraz to chyba go NAPRAWDĘ zabiję ....![]()
![]()
![]()
![]()
Ukradł mi pendriv-a z moimi wszystkimi dokumentami .... i gdzieś wpier .... Nie ma, nigdzie nie ma, obszukałam całą chałupę, przeczołgałam się pod kanapą, lodówką .... jesooooooooooo .... bez tych danych nie żyję ....
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:No teraz to chyba go NAPRAWDĘ zabiję ....![]()
![]()
![]()
![]()
Ukradł mi pendriv-a z moimi wszystkimi dokumentami .... i gdzieś wpier .... Nie ma, nigdzie nie ma, obszukałam całą chałupę, przeczołgałam się pod kanapą, lodówką .... jesooooooooooo .... bez tych danych nie żyję ....
Poszukaj w kuwecie
EDIT: Wiem co czujesz. Mieczysław potrafi w 5 minut poszatkować na drobne kawałeczki każdy dokument
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:No teraz to chyba go NAPRAWDĘ zabiję ....![]()
![]()
![]()
![]()
Poszukaj w kuwecie
EDIT: Wiem co czujesz. Mieczysław potrafi w 5 minut poszatkować na drobne kawałeczki każdy dokument
Szukałam .... w kuwecie, kibelku, umywalce (kiedyś mi tam wpuścił pudełko z soczewkami), we wszystkich butach w szafce (bo przecież sobie otwiera), o 2 w nocy odsuwałam wielką i ciężką kanapę (sąsiedzi mnie zabiją) ... I NIC ..nigdzie nie ma ... Tam były zapisane wszystkie rzeczy, które zrobiłam w przeciągu ostatnich kilku miesięcy ....
![]()
![]()
Nie mam kopii zapasowej ... Idę SIĘ zabić ...
gertaaa pisze:
katarzyna1207 pisze:![]()
Ale ja go wyjęłam z komputera, zaniosłam do pokoju, bo chciałam wpiąć do laptopa, poszłam zrobić żarełko głodomorom ... i po pół godzinie już nie było ....
A Miszczu czymś szurał jak byłam w kuchni ...
Poprzedni jego "wyczyn" to łażenie po klawiaturze laptopa tak długo, aż sobie "zrobił" plik, ten plik zapisał w folderach, a nazwa tego foldera jest tak długa, że nie potrafię go usunąć, bo się w koszu nie mieści ...
gertaaa pisze:No chyba że jest... w Kropku????![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:gertaaa pisze:No chyba że jest... w Kropku????![]()
![]()
łomatkobosko ...nie strasz .... nie byłby w stanie przełknąć - za duży ... mam nadzieję ...
strelicja pisze:I jak tam? Pendrive SIE ZNALAZŁ?
Kropuś, mój ulubieniec forumowy, w jakiej formie?![]()
Dobrze, ze ja mam grzecznego kota...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 24 gości