Kakulka piękna

Moderator: Estraven

kasia(1) pisze:To ja wam teraz opowiem coś...![]()
Wracam z pracy, kładę się do łóżka, robi się cieplutko i milutko...mmm... jak dobrze...
Powieki stają się coraz cięższe, głosy otaczającego świata się wyciszają, w oddali słychać delikatne mruczenie mrrryyyy, mrryyy...
Mruczenie jest coraz głośniejsze, sen wchodzi na oczy, głowa wtula się samoistnie w podusię....och, jaka ciepła ta podusia...mrrryyy, mrrryyyy....
i nagle lekkie ukłucie w głowę. Jedno, potem drugie. Czy mi się to śni?? Aaaa... coś przyssało się do moich włosów, słychać mlaskanie...hlip-hlip, mrryyy-mrryyy....Co jest???
Hm...Buniu, czy nie możesz iść wtulić się w kocyk i jego possać, a nie leżeć mi na głowie i lizać moje włosy??
Też cię kocham !!
mysle, ze robilas za bebisia Buni, Kasiu
.Cindy pisze:kasia(1) pisze:To ja wam teraz opowiem coś...![]()
Wracam z pracy, kładę się do łóżka, robi się cieplutko i milutko...mmm... jak dobrze...
Powieki stają się coraz cięższe, głosy otaczającego świata się wyciszają, w oddali słychać delikatne mruczenie mrrryyyy, mrryyy...
Mruczenie jest coraz głośniejsze, sen wchodzi na oczy, głowa wtula się samoistnie w podusię....och, jaka ciepła ta podusia...mrrryyy, mrrryyyy....
i nagle lekkie ukłucie w głowę. Jedno, potem drugie. Czy mi się to śni?? Aaaa... coś przyssało się do moich włosów, słychać mlaskanie...hlip-hlip, mrryyy-mrryyy....Co jest???
Hm...Buniu, czy nie możesz iść wtulić się w kocyk i jego possać, a nie leżeć mi na głowie i lizać moje włosy??
Też cię kocham !!

Cindy pisze:kasia(1) pisze:To ja wam teraz opowiem coś...![]()
Też cię kocham !!

kociczka39 pisze:Cindy pisze:kasia(1) pisze:To ja wam teraz opowiem coś...![]()
Też cię kocham !!
To raz,a dwa,tak to zajedwabiście opisałaś Kasiu,że nadaje sie na pierwszą stronę wątku![]()

kasia86 pisze:
Kasia umie ładnie pisać i rysować![]()
Moje tymczaski chore, Agatka lżej a Kasia poważnie. Biedna kaszle, dusi się i sapie.
Dowiedziałam się też ze Franusiowi złe leki zaaplikowano i bolesne zastrzyki. Nie dziwota ze tak się już ostatnio ich bał.

kasia86 pisze:Zapewne ino patrzeć jak też zachorują, ale będzie źle jak Molli podłapie, bo ona ma problem z noskiem.
Przy Tobie Sylwia to wetka mówiła zdaje się.![]()
Gagusia już przecież choruje...![]()
Franusiowi zły lek dano i bolesny, do tego może mu nie przejść po nim.
kociczka39 pisze:kasia86 pisze:Zapewne ino patrzeć jak też zachorują, ale będzie źle jak Molli podłapie, bo ona ma problem z noskiem.
Przy Tobie Sylwia to wetka mówiła zdaje się.![]()
Gagusia już przecież choruje...![]()
Franusiowi zły lek dano i bolesny, do tego może mu nie przejść po nim.
Tak,pamiętam,bo jeszcze oglądała ten nosek dokładnie,teraz przypomniałam sobie
Gagusiu![]()
![]()
Ja pierdziu ,jeszcze bolesny,gdzie to taki wypas wet,aaa co pisałaś,że chyba tam u Was byliście?

Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 11 gości