Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 17:07 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Ja wiem Paweł. Jakoś tam przeżyłam śmierć Bidzi. Ale jeżeli chodzi o Buśkę, po prostu natychmiast włącza mi się w głowie taki wściekły krzyk "NIE NIE NIE NIE, nigdy, to niemożliwe!!!". Ropuleczka też kocham do szaleństwa, ale taki alarm włącza mi się tylko na Księżniczkę, na nią jedyną...Ale... Ale śmierć mojego K. też kiedyś JAKOŚ TAM (w wariatkowie, bo w wariatkowie, ale jednak) przeżyłam...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto gru 28, 2010 17:20 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

I co ja Ci mogę powiedzieć Wielbłądziu :roll: , mam to samo jak chodzi o Kropusię , nie wyobrażam sobie momentu kiedy jej zabraknie , momentu jej odejścia ...... :oops:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto gru 28, 2010 19:07 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Jestem.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto gru 28, 2010 19:14 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Wielbłądzio pisze:
maggia pisze:Podczytywaczka się melduje. :mrgreen:

Dranie śniadanie już jadły? :D

Witaj Madziu :1luvu:

Żarły :twisted:

Chyba obiad? :mrgreen: :roll:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto gru 28, 2010 19:17 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Witam, witam,

I od razu z prywatą, a co! Może chciałbyś.... Siupsiupka... Ostatnio doprowadza mnie on do kurwicy ciężkiej :roll: Nie dość, że uwziął się na Pelkę (choć tutaj nie jestem tak do końca pewna, czy on na nią, czy ona na niego. Jednak fakty są takie, że to Pela nie wychodzi ze "swojego" pokoju), to jeszcze teraz na Bimbołę.

W ogóle z Bimbołą stało się coś dziwnego 8O Mała Żabcia, Mały Nieznośny Skrzacik rozstawia ją po kątach 8O Ona, Bimboła, która do tej pory wszystkich rozstawiała po kątach z różnym skutkiem, teraz zachowuje się jakby była zaszczuta :( Mały Skrzacik jest naprawdę niezły. Jak koty się do niej nie czepiają, to ona też się ich nie czepia i bardzo dobrze z nimi żyje. Ale jak któremuś przyjdzie do głowy zaczepić Skrzacika, to mary jego los :mrgreen: Jak można się łatwo domyślić Bimboła jest pierwsza do zaczepiania kotów.

Natomiast Siupsiupek jak tylko zauważył, że Bimboła jest zgnębiona i smutna, to "Huzia na Józia!" :roll: Ziutek zresztą też, drugi damski bokser. Myślę, że Bimboła ich wcześniej jednak przyporządkowała, a teraz się odgrywają.

Zaraz fotki będą, w wiadomych wątkach :)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto gru 28, 2010 19:51 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Jasne, że chcę :1luvu:

Czy w ramach wymiany międzypingwinowej już mam zacząć odławiać dla Ciebie Duńkę?

Lalcia (czyli Klarcia) odrobinę się uspokoiła. Większość dnia spędza na 'wieży widokowej' - najwyższym legowisku drapaka albo w kuchni pod sufitem. Dranie omijają ją szerokim łukiem, ona (prawie) ich nie atakuje, da się żyć...
Ale nie tak sobie wyobrażałam Bidusię w nowym futerku. Zupełnie nie tak :(

Słucham Marysi Fredrysi, dziś dla odmiany po angielsku.
Tak strasznie mi smutno, że nie mam nikogo, z kim mogłabym pójść w Sylwestra na koncert Roxette`ów :( Piotrek gdzieś tam już idzie, a sama się nie odważę, za bardzo boję się tłumów, za mały i za słaby ze mnie kurdupel :(
Pocieszam się, że na takim 'medialnym' koncercie to i tak pewnie będą śpiewać same hity, a większość moich ulubionych piosenek hitami nigdy nie była... Ale i tak mi smutno. Nie obejrzę nawet w telewizji, bo telewizora też nie posiadam :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto gru 28, 2010 19:54 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Poszłabym z Tobą, ale nie mam z kim gromady zostawić i nie mogę przyjechać.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 28, 2010 20:23 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Wielbłądziu, posiadasz komputer z dostępem do internetu - pogrzeb na stronce polsatu czy nie zamierzają przypadkiem transmitować :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto gru 28, 2010 22:51 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

A jednak w końcu wyszłam.
Pogalopowałam do Leclerca po nowy zapas Pawełków, KitKatów i coli light :roll:

Smutno.
Wydałam prawie 100 złotych.
Jeszcze kilka razy takie zakupy i będzie koniec. Będę musiała zacząć wydawać 'kocie' :( A potem koty zaczną chorować i... I właśnie, CO :cry: ???

Czuję się takim śmieciem, że nie widzę sensu nawet w przeglądaniu ogłoszeń.
Dlaczego zawsze za uczciwość i sumienność dostaje się w dupę...? Dlaczego wszędzie oczekują od człowieka (wielbłąda) sk****syństwa, a jeśli nie chce dostosować się do panujących reguł gry, z miejsca dostaje w tyłek...? I dlaczego ja od lat wytrwale nie potrafię nauczyć się zmiennocieplności, chociaż za stałocieplność regularnie jestem karana...?

Doryś od kilku dni tłucze Glamka :(

Wielbłądzio

Post » Wto gru 28, 2010 23:02 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Nie jesteś żadnym śmieciem Wielbłądziu :evil: , wiele osób Ci to mówi a to chyba coś znaczy , czyż nie ? :roll:
Bez przeglądania ogłoszeń ani rusz - musisz się zmobilizować :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Wto gru 28, 2010 23:04 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Może i nie jestem, ale po raz kolejny w życiu zostałam potraktowana tak, jakbym była.

Zmykam do wyrka :(

Wielbłądzio

Post » Wto gru 28, 2010 23:06 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Wielbłądzio pisze:Może i nie jestem, ale po raz kolejny w życiu zostałam potraktowana tak, jakbym była.

Zmykam do wyrka :(

Zdecydowanie nie jesteś a to że niejednokrotnie jesteśmy tak a nie inaczej traktowani przez otoczenie to już zupełnie inna historia :roll:

bubor

Post » Wto gru 28, 2010 23:34 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Koty mruczą. Ja prawie ryczę.

Dobranoc.

Wielbłądzio

Post » Wto gru 28, 2010 23:35 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Dlaczego ?

bubor

Post » Wto gru 28, 2010 23:37 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Dobrej nocy.

Ja chyba nie zasnę szybko...
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia][następna]