Pestka, Ogryzek, Pigo, Olek & Orka. Bury trójłapek.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 17, 2012 19:37 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - przerobię na futra...

Dawać mi Ogryzka! Znalazł się w strefie zagrożenia!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sty 26, 2012 14:11 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - przerobię na futra...

Żyjemy... Wszyscy... Jeszcze....

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw sty 26, 2012 20:24 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - przerobię na futra...

Jak podać piątce kotów po tabletce na odrobaczanie?
Potrzebne są koty, tabletki i.... pasta tuńczykowa z Biedronki za niecałe 2 zeta ;) Koty nawet się nie zorientowały, że przysmak z "wkładką" :mrgreen: A mnie została na kanapki prawie całe opakowanie :mrgreen:
Aaaa... trzeba najpierw TŻ wyeksmitować, bo gdy wyszedł z łazienki, to Pigulca wystraszył i musiałam ganiać za kotem z palcami upapranymi w paście, a za mną biegał żarłok Presto, bo chciał rękę wylizać :wink:

Alyaa

Post » Czw sty 26, 2012 20:33 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - przerobię na futra...

hahaha musiało to zabawnie wyglądać :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Od: Czw lip 15, 2010 16:42

Post » Czw sty 26, 2012 20:37 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - przerobię na futra...

Ogryzku, przyszłam zobaczyć, czy żyjesz. Przeczytałyśmy z dużą tytuł 8O
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sty 27, 2012 14:59 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - przerobię na futra...

Alyaa pisze:Jak podać piątce kotów po tabletce na odrobaczanie?
Potrzebne są koty, tabletki i.... pasta tuńczykowa z Biedronki za niecałe 2 zeta ;) Koty nawet się nie zorientowały, że przysmak z "wkładką" :mrgreen: A mnie została na kanapki prawie całe opakowanie :mrgreen:
Aaaa... trzeba najpierw TŻ wyeksmitować, bo gdy wyszedł z łazienki, to Pigulca wystraszył i musiałam ganiać za kotem z palcami upapranymi w paście, a za mną biegał żarłok Presto, bo chciał rękę wylizać :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Post » Pt sty 27, 2012 16:33 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - przerobię na futra...

daj jednemu 5 średnia będzie w normie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Od: Czw lip 15, 2010 16:42

Post » Pt sty 27, 2012 16:35 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - przerobię na futra...

Rapadura pisze:daj jednemu 5 średnia będzie w normie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Trzeba tylko wybrać tego ze średnią wagą :mrgreen:

Alyaa

Post » Sob sty 28, 2012 22:42 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - Ogryń na gigancie :O

Fasolko, nie martw się, nie przerobię Ogrynia na futerko. Muszę Go za to pilnować...

Zawsze pierwsza do ucieczki z mieszkania jest Pestka, a tu niespodzianka - ganiałam za Ogryzkiem po klatce 8O
Chciałam tylko kulturalnie posprzątać pod wycieraczką, bo robiła się konkurencja dla Sahary. Ogi najpierw tylko kręcił się koło drzwi, a za chwilę zwiał na schody 8O Przecież ten kot bał się do drzwi podchodzić! Gdy raz wzięliśmy Go na spacer to wczepiał się pazurami we mnie, taki był przerażony! A tu nagle sam zwiewa!

Alyaa

Post » Nie sty 29, 2012 10:31 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - Ogryń na gigancie :O

Alyaa pisze:Zawsze pierwsza do ucieczki z mieszkania jest Pestka, a tu niespodzianka - ganiałam za Ogryzkiem po klatce 8O
Chciałam tylko kulturalnie posprzątać pod wycieraczką, bo robiła się konkurencja dla Sahary. Ogi najpierw tylko kręcił się koło drzwi, a za chwilę zwiał na schody 8O Przecież ten kot bał się do drzwi podchodzić! Gdy raz wzięliśmy Go na spacer to wczepiał się pazurami we mnie, taki był przerażony! A tu nagle sam zwiewa!

Właśnie. Człowiek musi być czujny jak superszpieg i to całą dobę
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 30, 2012 9:56 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - Ogryń na gigancie :O

Może panienkę wyczaił?

MaryLux

Post » Pon sty 30, 2012 10:50 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - Ogryń na gigancie :O

Za panienką to raczej nieeee....
Ogi jest wykastrowany, na klatce oprócz mnie raczej nikt nie ma kotów (a jeżeli ktoś ma to się dobrze z tym kryje :wink: ). Sąsiadka, która mieszka nade mną ma starszą suczkę, i to byłoby na tyle zwierzaków w klatce, o których wiem. Podejrzewam, że próbował uciec przed młodocianym towarzystwem. TŻ opowiadał, że ostatnio Młodej (znaczy Pchełce) wydaje się, że Ogryń jest Jej mamą i ssie cycka 8O

Alyaa

Post » Pon sty 30, 2012 11:20 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - Ogryń na gigancie :O

No i co z tego, że kastrowany. Kocurek moich byłych sąsiadów (szkoda, że byłych, bo fajni byli) też był kastrowany, a dość często im uciekał pod moje drzwi, choć moje pannice też ciachnięte. Dodam, że kiciuś jest równolatkiem Kulki czyli ma ponad 12 lat.

MaryLux

[poprzednia][następna]