Atka pisze:Ale z ringu chciała zwiać
Oj, tam zaraz zwiać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Atka pisze:Ale z ringu chciała zwiać
Atka pisze:A, tak sobie pomyślałam, że wykopię ten wątek z niebytu i wrzucę parę newsów
Pobyt w Krakowie, choć pełen wrażeń, nie do końca mi posłużył - rozchorowałam się i po raz pierwszy od -nastu lat wylądowałam na antybiotyku. Także fot nie będzie - aparat jest za ciężki![]()
Seregil się na wystawie w pałacu niczym nie zaraził, ale był w innym sektorze, widać nasz jakiś trefny byłPrzy czym u nas po problemach też już dawno wspomnienie zaginęło, kocięta wżerają znów mięsko, aż miło.
Sharana po kastracji musi łazić w kubraczku - pierwszy raz mam kotkę, która pierwsze, co usiłuje zrobić, to wyciągnąć sobie tę niteczkę z brzuchaNowy domek się o nią dopytuje od czasu do czasu, jak tylko się na niej wszystko ładnie zagoi, czeka ją przeprowadzka.
O Seyonna prawie nikt nie pyta, a Ci, co pytają, to jacyś tacy sobieMuszę się wziąć w garść, obfocić go porządnie i wystawić mu indywidualne ogłoszenie, zamiast zbiorówki z miotem. Ale że za tydzień i za dwa zabieram go na wystawę, to jakoś zebrać się nie mogę
I cały czas mam cichą nadzieję, że ktoś fajny z Warszawy zechce koteczka i będzie mi pożyczał. No tak bym bardzo chciała, nooo....
ina pisze:Atka będziesz w Myślenicach na wystawie?
Oj, no to będę musiała rodzinie narzucić zmianę planów weekendowych chyba
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana i 54 gości