(szlag mnie trafia - padł mi modem, klepię tu kątem u TŻ-a, a jego klawiatura jest w stanie, hmmm, agonalnym?)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:Anja pisze:a co do ostatniego pytania,to uprzejmie donoszę,że Trio aż przytupuje z niecierpliwości podczas sprzątania, i robi mi taki numer ze 2 razy dziennie, na ileś tam sprzątań
kuwety mam dwie i stoją obok siebie, jak już sprzątam się pierwszą, to okazuje się natychmiast zalana i zasrana, więc po sprzątnieciu drugiej, znowu sprzątam pierwszą i wówczas robi się wielki tłok w tej drugiej...etc.
przypomina to zawody, kto szybciej i skuteczniej ją wypełni
edit:poprawiam błędy, bo enter mi nawala
ciesz się ze czekają aż sprzątniesz![]()
moje niektóre egzemplarze w trakcie sprzątania sie ladują
zabers pisze:Witaj w klubie.
Femka pisze:zabers pisze:Witaj w klubie.
nie żartuj
rozejrzyj się, jakie mondre posty są w niektórych wątkach, takie ynteligentne, w których polskie są tylko przecinki. A my jak te cepy
zabers pisze:I znowu wychodzi, że cep zabers (przy okazji, jestem ciekawa ilu ludzi jeszcze wie co to jest cep).
Femka pisze:ja też wiem
potwierdzam, dalia: Ty się nie liczysz
aga9955 pisze:Dzisiaj Dzien Mamy
wszystkim czytajacym watek mamusiom skladam serdeczne zyczenia
zabers pisze:Ty się nie liczysz.
dalia pisze:zabers pisze:Ty się nie liczysz.
a niby dlaczemu nie??
ja jak matuzalem - pamietam jeszcze czasy kiedy u dziadków (na mazowieckiej żeby nie było ) wsi pradu nie było
bardzo romantycznie siedziało się wieczorkiem przy lampach naftowych![]()
pamiętam pierwszy telewizor na wsi, kiedy to cała wieś zbierała się wieczorkiem popatrzeć na szklany ekran![]()
pamiętam koty czekające w progu obory az babcia wydoi krowy bo po wydojemiu mleczko im się należało![]()
i bieganie na bosaka po rżysku i krowich plackach![]()
eh, to były czasy