Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Pierwszy raz spotykam się z kimś kto nie chce oglądać Kropusi i Dorci![]()
W Kropusiowym temacie następuje powolna ale jednak poprawa , w miejscach większych rozdrapań zostały już tylko strupki a w pozostałych tylko przerzedzone futerko świadczy o niedawnych perypetiach, niestety nakrapiana panna w dalszym ciągu pamięta mi pasienie pastylkami jak i smarowanie pyszczka maścią wzmagając czujność w mojej bliskiej obecności
, o próbach wzięcia pannicy na ręce ponownie mogę zapomnieć
. Zarówno Kropusia jak i Dorcia cały czas jedzą tą samą karmę dla alergików Cameo ale najwyraźniej ktoś z domowników musiał podkarmić nakrapianą pannicę czymś co wywołało bardzo szybką reakcję alergiczną
- oczywiście nikt nie przyznał się do niczego takiego .
Za każdym razem gdy robię pannicom zdjęcia na balkonie dociera do mnie jak bardzo wymaga on odświeżenia, już tyle razy myślałem o jakimś niewielkim remoncie tego przybytku ale w końcu trzeba będzie przystąpić do jakichś zdecydowanych działań w tym temacie
. W godzinach porannych i popołudniowo wieczornych gdy na balkonie króluje cień panny wylegują się beztrosko w tamtejszych koszykach , później albo szukają cienia pod którymś z foteli albo też przenoszą się na podłogę w kuchni lub przedpokoju , tam jest zdecydowanie najchłodniej
![]()
Wielbłądzio pisze:Dlaczegi niektórzy mają w domach takie piękne koty, a ja tylko zwykłe bure i czarne dachowce![]()
...?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 455 gości