Agata&Alex pisze:
Makaron zrobiony i jest przepyszny![]()
W tym tygodniu powtórka
się ciesze niezmiernie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agata&Alex pisze:
Makaron zrobiony i jest przepyszny![]()
W tym tygodniu powtórka
Chat pisze:Alus, kciuki za znalezienie fajnego sprzecicha![]()
Mysia nadaje sie zdecydowanie do serii kobieta szpieg![]()
Dzis na kolacje tarta z brokulami, cos ostatnio spadl mi pociag do miesa
Chat pisze:Dwa razy nie powtarzaj, bo dzieciaki cisna o te Warszawe i cisna![]()
Chat pisze:No wlasnie. Tylko jeszcze nie wiem - samochodem czy pociagiemNo bo jest przeciez Wilanow i Zelazowa Wola, a i Kazimierz niedaleko wiec mozna by wraca do Poznania okrezna droga, bez Pekin do Otwocka
alus1 pisze:Dziękuję Wam bardzo kotki piękne fotki takie sobie![]()
Odwyk trwa i powiem Wam że brakuje mi kompa tylko troszkę, choć chwilami dotkliwie![]()
amyszka pisze:alus1 pisze:Dziękuję Wam bardzo kotki piękne fotki takie sobie![]()
Odwyk trwa i powiem Wam że brakuje mi kompa tylko troszkę, choć chwilami dotkliwie![]()
To smutne![]()
![]()
alus1 pisze:Chat pisze:No wlasnie. Tylko jeszcze nie wiem - samochodem czy pociagiemNo bo jest przeciez Wilanow i Zelazowa Wola, a i Kazimierz niedaleko wiec mozna by wraca do Poznania okrezna droga, bez Pekin do Otwocka
Wilanów jest o 5-6 przystanków ode mnie, samochodem lepiej u mnie jest gdzie zaparkować![]()
tylko powiedz kiedy i szykuję salony i pożyczam materace dla dzieciaków
Chat pisze:alus1 pisze:Chat pisze:No wlasnie. Tylko jeszcze nie wiem - samochodem czy pociagiemNo bo jest przeciez Wilanow i Zelazowa Wola, a i Kazimierz niedaleko wiec mozna by wraca do Poznania okrezna droga, bez Pekin do Otwocka
Wilanów jest o 5-6 przystanków ode mnie, samochodem lepiej u mnie jest gdzie zaparkować![]()
tylko powiedz kiedy i szykuję salony i pożyczam materace dla dzieciaków
Alus, serce Ty moje,nie bedziemy Ci sie na glowe zwalac w czworke!!!! Kochana, sa przecie hotele w stolycy
za to na pewno sie z Toba spotkamy i poznamy osobiscie
bez tego ani rusz!
trawa11 pisze:Miałam dzisiaj na obiadek knedle ze śliwkami![]()
Z Lidla
alus1 pisze:trawa11 pisze:Miałam dzisiaj na obiadek knedle ze śliwkami![]()
Z Lidla
a ja dzisiaj nie mam pomysłu...chociaż może karkówka z patelni grillowej będzie z sałatą jeżeli takową w sklepie na dole dostanę
alus1 pisze:
To smutne![]()
![]()
nno za sprzętem tęsknić nie będę przecie![]()
dotkliwie odczuwam brak kontaktu a tu długi weekend przed nami ech![]()
amyszka pisze:alus1 pisze:
To smutne![]()
![]()
nno za sprzętem tęsknić nie będę przecie![]()
dotkliwie odczuwam brak kontaktu a tu długi weekend przed nami ech![]()
a to już lepiej brzmi![]()
Nie ma kto naprawić kompa ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 80 gości