Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 31, 2010 12:10 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Agata&Alex pisze:

Makaron zrobiony i jest przepyszny :mrgreen:
W tym tygodniu powtórka :mrgreen:

się ciesze niezmiernie 8) ale obiecał mi ktoś wstawić foty :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon maja 31, 2010 12:12 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Chat pisze:Alus, kciuki za znalezienie fajnego sprzecicha :ok:
Mysia nadaje sie zdecydowanie do serii kobieta szpieg 8)
Dzis na kolacje tarta z brokulami, cos ostatnio spadl mi pociag do miesa :roll:

bo najlepszy pociąg to do Warszawy na jedzonko :mrgreen:

u mnie też znacznie mniej mięcha 8)

alus1

Post » Pon maja 31, 2010 12:13 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Dwa razy nie powtarzaj, bo dzieciaki cisna o te Warszawe i cisna 8) :lol:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon maja 31, 2010 12:16 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Chat pisze:Dwa razy nie powtarzaj, bo dzieciaki cisna o te Warszawe i cisna 8) :lol:

no jest teraz kilka fajnych rzeczy do zobaczenia ...zapraszam 8)
muzeum powstania i muzeum Chopina to dwie nowości godne polecenia w tym drugim jeszcze nie byłam :P

alus1

Post » Pon maja 31, 2010 12:29 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

No wlasnie. Tylko jeszcze nie wiem - samochodem czy pociagiem :roll: No bo jest przeciez Wilanow i Zelazowa Wola, a i Kazimierz niedaleko wiec mozna by wraca do Poznania okrezna droga, bez Pekin do Otwocka :mrgreen:
Obrazek

Chat

Post » Pon maja 31, 2010 12:34 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Chat pisze:No wlasnie. Tylko jeszcze nie wiem - samochodem czy pociagiem :roll: No bo jest przeciez Wilanow i Zelazowa Wola, a i Kazimierz niedaleko wiec mozna by wraca do Poznania okrezna droga, bez Pekin do Otwocka :mrgreen:

Wilanów jest o 5-6 przystanków ode mnie, samochodem lepiej u mnie jest gdzie zaparkować 8)
tylko powiedz kiedy i szykuję salony i pożyczam materace dla dzieciaków :mrgreen:

alus1

Post » Pon maja 31, 2010 12:59 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

alus1 pisze:Dziękuję Wam bardzo kotki piękne fotki takie sobie :wink:
Odwyk trwa i powiem Wam że brakuje mi kompa tylko troszkę, choć chwilami dotkliwie :roll:

To smutne :placz: :placz: :placz:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon maja 31, 2010 13:01 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

amyszka pisze:
alus1 pisze:Dziękuję Wam bardzo kotki piękne fotki takie sobie :wink:
Odwyk trwa i powiem Wam że brakuje mi kompa tylko troszkę, choć chwilami dotkliwie :roll:

nno za sprzętem tęsknić nie będę przecie :roll:

dotkliwie odczuwam brak kontaktu a tu długi weekend przed nami ech :roll:

alus1

Post » Pon maja 31, 2010 13:04 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

alus1 pisze:
Chat pisze:No wlasnie. Tylko jeszcze nie wiem - samochodem czy pociagiem :roll: No bo jest przeciez Wilanow i Zelazowa Wola, a i Kazimierz niedaleko wiec mozna by wraca do Poznania okrezna droga, bez Pekin do Otwocka :mrgreen:

Wilanów jest o 5-6 przystanków ode mnie, samochodem lepiej u mnie jest gdzie zaparkować 8)
tylko powiedz kiedy i szykuję salony i pożyczam materace dla dzieciaków :mrgreen:

Alus, serce Ty moje, :1luvu: nie bedziemy Ci sie na glowe zwalac w czworke!!!! Kochana, sa przecie hotele w stolycy 8) za to na pewno sie z Toba spotkamy i poznamy osobiscie :D bez tego ani rusz! :lol:
Obrazek

Chat

Post » Pon maja 31, 2010 13:07 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Chat pisze:
alus1 pisze:

Alus, serce Ty moje, :1luvu: nie bedziemy Ci sie na glowe zwalac w czworke!!!! Kochana, sa przecie hotele w stolycy 8) za to na pewno sie z Toba spotkamy i poznamy osobiscie :D bez tego ani rusz! :lol:

no coś Ty a po co do hotelu? kobieto bez sensu kompletnie u mnie spokój, koty, jedzenie 8)

alus1

Post » Pon maja 31, 2010 13:26 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

Miałam dzisiaj na obiadek knedle ze śliwkami :wink:
Z Lidla :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon maja 31, 2010 13:31 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

trawa11 pisze:Miałam dzisiaj na obiadek knedle ze śliwkami :wink:

a ja dzisiaj nie mam pomysłu...chociaż może karkówka z patelni grillowej będzie z sałatą jeżeli takową w sklepie na dole dostanę :roll:

alus1

Post » Pon maja 31, 2010 13:51 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

alus1 pisze:
trawa11 pisze:Miałam dzisiaj na obiadek knedle ze śliwkami :wink:

a ja dzisiaj nie mam pomysłu...chociaż może karkówka z patelni grillowej będzie z sałatą jeżeli takową w sklepie na dole dostanę :roll:

o , karkowkę też bym zjadla :oops:
ale coś ostatnio taką twardawą kupuję :twisted: ,cos nie mam szczescia :(
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon maja 31, 2010 14:14 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

alus1 pisze:

a to już lepiej brzmi :wink: :lol:

Nie ma kto naprawić kompa ? :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon maja 31, 2010 14:19 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny 4

amyszka pisze:
alus1 pisze:

a to już lepiej brzmi :wink: :lol:

Nie ma kto naprawić kompa ? :roll:

no nie ma najbliższy termin to przyszły tydzień, a do tego nie wiadomo czy się da naprawić :roll:

alus1

[poprzednia][następna]