zgadłaś, zgadłaś, to Polcia : ))
tu ją widać trochę bardziej, że to ona : )

ale jak się pacnie na boczek, to nadal widać, jaki to kawał Koty:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
.Killatha pisze:na Polę to trochę zbyt szczupłe
kianit pisze:Tak, zgadłam, ale tylko dlatego, że uznałam odpowiedź ,,Ponocek" za zbyt oczywistą
felisaquatica pisze:moi znajomi twierdzą (patrząc na zdjęcie z Nocusiem), że "jakiś wielki ten Kot" - ? jak dla mnie, to Nocuś jest średni, Pola przecież sporo większa od niego..
jak Wy go oceniacie po zdjęciach? wiem, że to tak naprawdę nie oddaje realnej wielkości, poza tym tylko Mila go widziała na żywca, ale jakie jest Wasze zdanie?
felisaquatica pisze:Nocny kończy za moment 2 lata, nie wiem, czy jeszcze urośnie (znaczy wiem, że wszerz na pewno ;P), podejrzewam go o lekki wpływ brytka (budowa ciała, małe uszy i gęstość/długość futra), a z tego, co pamiętam, brytki-Kocury osiągają pełnię wzrostu w okolicach 3go roku życia, chyba. Więc może jeszcze chłopina dogoni Polcię, która w zamian nieco schudnie
felisaquatica pisze:Wieczorny dylemat Nocusia:
W misce mokre, niedojedzone. Na spodeczku - niedojedzone chrupki.
I jak tu teraz wysępić od Personelu coś do żarcia?....
felisaquatica pisze:biedny głodny Kotek przed chwilą próbował brać mnie "na Rejtana" - tzn leżał kołami do góry pod moim krzesłem i stękał żałośnie ;D
znaczy, nie wiem, czy Rejtan stękał leżąc pod drzwiami, ale Nocek zdecydowanie ubarwił tym swój występ
felisaquatica pisze: i od razu się rozpromienił : ))
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 256 gości