moś pisze:Femka pisze:moś pisze:W piatekdoczytalam..aaaaaa nie ma mnie wdomu
nam to nie przeszkadza
JJ-ta tezkoty mozna zabrac, Budka nie oddam
Budka się porwie, bo on śliczny jest. Koty się zostawi, bo mamy swoje.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Femka pisze:moś pisze:W piatekdoczytalam..aaaaaa nie ma mnie wdomu
nam to nie przeszkadza
JJ-ta tezkoty mozna zabrac, Budka nie oddam
JJ i Budek zostają. Koty możesz zabraćmoś pisze:JJ-ta tezkoty mozna zabrac, Budka nie oddam
Co autor miał na myśli?Marcelibu pisze:Kociama pisze:Femka pisze:nie mam pojęcia.
ona ostatnio jakoś w środku nocy pisze
no bo Turkaweczki tak mają
Ja bym z tą turkaweczką nie przesadzała. Cokolwiek to znaczy...
Lemoniada pisze:Co autor miał na myśli?Marcelibu pisze:Kociama pisze:
no bo Turkaweczki tak mają
Ja bym z tą turkaweczką nie przesadzała. Cokolwiek to znaczy...
Femka pisze: Dziś byłam na basenie. Ale nie samo pływanie będzie bohaterem tej relacji.
Otóż zobaczyłam jednego z ratowników. Od pasa w dół ma taką sylwetkę, że każda dziewczyna marzy. Długość nóg, ich kształt, no po prostu mistrzostwo świata Matki Natury.
Ale w połączeniu z facetem te kształty wyglądały wprost obrzydliwie. Było coś nieprawdopodobnie odrażającego w tak zbudowanym mężczyźnie. Za jego nogi oddałabym pół życia, ale jemu samemu za Chiny ludowe nie dałabym się dotknąć.
Sama byłam zaskoczona swoimi wrażeniami![]()
Amika6 pisze:Uff ... ulżyło mi, bo myślałam, że ze mną jest coś nie tak jak tylko pół chłopa mi się podoba a reszta do wymiany (czasem dół a czasem góra)
tak się zastanawiam, jak sobie wyobrażasz tę wymianę połowyAmika6 pisze:Uff ... ulżyło mi, bo myślałam, że ze mną jest coś nie tak jak tylko pół chłopa mi się podoba a reszta do wymiany (czasem dół a czasem góra)
Lemoniada pisze:MarcelibuJestem słodka
Lemoniada pisze:Amika6 pisze:Uff ... ulżyło mi, bo myślałam, że ze mną jest coś nie tak jak tylko pół chłopa mi się podoba a reszta do wymiany (czasem dół a czasem góra)
A lewo/ prawo nie?
Femka pisze:tak się zastanawiam, jak sobie wyobrażasz tę wymianę połowyAmika6 pisze:Uff ... ulżyło mi, bo myślałam, że ze mną jest coś nie tak jak tylko pół chłopa mi się podoba a reszta do wymiany (czasem dół a czasem góra)
![]()
Marcelibu pisze:Budka się porwie, bo on śliczny jest. Koty się zostawi, bo mamy swoje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1393 gości