Moderator: Estraven
Satyr77 pisze:Bonokot właściwie stosowany może być przyczyną kota na punkcie tego kota. Przed użyciem bonokota skonsultuj się z psychiatrą lub odwiedź najbliższą poradnię zdrowia psychicznego.
Satyr77 pisze:Bonokot właściwie stosowany może być przyczyną kota na punkcie tego kota. Przed użyciem bonokota skonsultuj się z psychiatrą lub odwiedź najbliższą poradnię zdrowia psychicznego.

Wie, że czasem trzeba się wyspać i to duże na łóżku na 100% doopska nie ruszy. Chłopak myślał, i myślał, aż stwierdził, że skoro to nie ruszy doopska do piłeczki to trzeba przynieść piłeczkę na łóżko, w końcu rzucać będzie napewno jak się Bonusik odpowiednio uśmiechnie i pokaże jak bardzo to duże kocha. I chcąc nie chcąc doopska nie ruszyłem, a o 6 rano bawiłem się z kotem, po czym stwierdził, że musi okazać mi swoją miłość i w trakcie tulenia się postanowił mnie dokładnie umyć. Bonojęzyk na powiece do najprzyjemniejszych nie należy Satyr77 pisze:Bonokot właściwie stosowany może być przyczyną kota na punkcie tego kota. Przed użyciem bonokota skonsultuj się z psychiatrą lub odwiedź najbliższą poradnię zdrowia psychicznego.
Satyr
cudowna reklama
az sie prawie posmarkalam ze smiechu Kociara82 pisze:Bonus to wiecej niz wygrana na loterii
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 18 gości