Bono - strażnik i opiekun stada - ZOSTAJE Z NAMI!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 11, 2009 10:55 Re: Bono FelV + jest na DT,będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s17

pieteczke przybija na tym zdjeciu :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt gru 11, 2009 22:44 Re: Bono FelV + jest na DT,będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s17

Satyr77 pisze:
Obrazek

Super jest ta foteczka :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob gru 12, 2009 8:00 Re: Bono FelV + jest na DT,będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s17

W związku z pojawieniem się czarnej i jej niezbyt ułożonych jeszcze kontaktów z rezydentami ( nie dotyczy Szefunia który się w niej zakochał), Bonokotek spędził noc w zamknięciu. Więc obudziłem się po piątej zamarzając, bo ta bestia zabrała mi całą kołdrę, i oczywiście mogłem zapomnieć o dalszym spaniu, przecież kot musi pobarankować i się poprzytulać.

Już dziś i tylko na forum miau.pl dostępny jest super, ekstra wielofunkcyjny Bonusik. Może służyć jako budzik, niszczarka piłek, dziurkacz i wiele innych. Ten kot już dziś może być Twój. Ale uwaga jeżeli adoptujesz tą bestie już dziś, otrzymasz gratis w postaci paczki piłeczek i będziesz mieć możliwość przekonania się o wielofnkcyjności Bonokota. Gorąco polecam :D

Bonokot właściwie stosowany może być przyczyną kota na punkcie tego kota. Przed użyciem bonokota skonsultuj się z psychiatrą lub odwiedź najbliższą poradnię zdrowia psychicznego.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Wto gru 15, 2009 10:04 Re: Bono FelV + jest na DT,będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s17

Satyr77 pisze:Bonokot właściwie stosowany może być przyczyną kota na punkcie tego kota. Przed użyciem bonokota skonsultuj się z psychiatrą lub odwiedź najbliższą poradnię zdrowia psychicznego.

Super reklama Bonusika :lol: :ok:

A przyokazji podniosę :)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto gru 15, 2009 23:12 Re: Bono FelV + jest na DT,będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s17

Satyr77 pisze:Bonokot właściwie stosowany może być przyczyną kota na punkcie tego kota. Przed użyciem bonokota skonsultuj się z psychiatrą lub odwiedź najbliższą poradnię zdrowia psychicznego.

:ryk:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt gru 18, 2009 8:09 Re: Bono FelV + jest na DT,będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s17

Ten kot jest kochany :1luvu: :1luvu: Wie, że czasem trzeba się wyspać i to duże na łóżku na 100% doopska nie ruszy. Chłopak myślał, i myślał, aż stwierdził, że skoro to nie ruszy doopska do piłeczki to trzeba przynieść piłeczkę na łóżko, w końcu rzucać będzie napewno jak się Bonusik odpowiednio uśmiechnie i pokaże jak bardzo to duże kocha. I chcąc nie chcąc doopska nie ruszyłem, a o 6 rano bawiłem się z kotem, po czym stwierdził, że musi okazać mi swoją miłość i w trakcie tulenia się postanowił mnie dokładnie umyć. Bonojęzyk na powiece do najprzyjemniejszych nie należy :twisted: Ehh niech ktoś go szybko zabierze, bo mogę nie oddać
Obrazek

Satyr77

Post » Pt gru 18, 2009 13:05 Re: Bono FelV + jest na DT,będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s17

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Satyr :1luvu: :1luvu: cudowna reklama :ok: :ok: az sie prawie posmarkalam ze smiechu :D

Kociara82

Post » Pt gru 18, 2009 13:21 Re: Bono FelV + jest na DT,będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s17

Bonusek jest po prostu extra i wymiata :ok: :ok: :ok: Dom, który go będzie mial, będzie szczęściarzem!!!!!!!!!!11
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt gru 18, 2009 15:06 Re: Bono FelV + jest na DT,będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s17

Bonus to wiecej niz wygrana na loterii :)

Kociara82

Post » Pt gru 18, 2009 15:24 Re: Bono FelV + jest na DT,będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s17

Kociara82 pisze:Bonus to wiecej niz wygrana na loterii :)

A tam jedna wygrana, to wielokrotna kumulacja, więc brać chłopaka póki jest okazja, bo jak się go wprowadzi w obieg ogólno ogłoszeniowy to na 100% ktoś go sprzed nosa sprzątnie. I oczywiście trzeba się liczyć z ewentualnością, że im później zdecydujeci się na Niuniusia tym mniej piłeczek będzie w gratisie.
Obrazek

Satyr77

Post » Sob gru 19, 2009 20:51 Re: Bono FelV + jest na DT,będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s17

to ja juz dzis taki malenki OT dla wszystkich odwiedzajacych ten watek i dla uroczego miziaczka :)

http://www.jacquielawson.com/preview.as...pv=3169996

Kociara82

Post » Pon gru 21, 2009 8:40 Bono poznaje strasznego zwierza :P

Był wieczór kiedy Bonokot opuścił swoje dzienne więzienie. Już w dzień słychać było dziwne zamieszanie i widział coś przez szparę w drzwiach, jednak nic nie zwiastowało, aż takich zmian. Jak każdy normalny kot Bonusik nie przepada za zmianami, chyba, że są to zmiany miski, z pustej na pełną. Więc kiedy otwarły się drzwi, zeskoczył z biurka i ruszył na obchód. Ku jego zdziwieniu w rogu korytarza coś stało. Postanowił przjrzeć się temu bliżej. Z wrodzoną ostrożnością zbliżył się do rogu w którym znajdowało się to coś. To coś było zmaknięte w klatce, więc słusznie doszedł do wniosku, że bestia ta straszliwa nie na darmo jest przez dużych trzymana w zamknięciu. Ogon natychmiast zaczął przypominać szczotkę do czyszczenia butelek, a zadnia część Bonokota stopniowo zbliżała się do ziemi. Mamo, Tato pomocy ta bestia chce mnie zjeść - wymiauczał Bonus, jednak żadnej reakcji. Zjeżył się jeszcze bardziej i próbował podejść bliżej. Zbliżał się powoli, a zza krat patrzyła na niego kwiożercza bestia. Podszedł po raz kolejny i odetchnął z ulgą - Ten potwór nic mi nie zrobi, jest dobrze zmknięty, ale na wszelki wypadek może wrócę do łóżka. Jak pomyślał tak zrobił, spychając na kaloryfer, zasnął rozmyślając o istocie w klatce.

I w ten oto sposób Bono poznał królika.
Obrazek

Satyr77

Post » Pon gru 21, 2009 11:30 Re: Bono FelV + jest na DT,będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s17

:ryk: :ryk: :ryk:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon gru 21, 2009 12:21 Re: Bono FelV + jest na DT,będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s17

hahahaha ale przygoda!!!!!!!!!!!!
a co o tym spotkaniu myśli krwiożercza bestia z klatki??
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon gru 21, 2009 12:34 Re: Bono FelV + jest na DT,będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s17

właśnie, ciekawe jaka byłaby relacja tej besti z klatki na widok zbliżającego się do niej puchatego czterołapnego stwora z ogonem - szczotką :D

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

[poprzednia][następna]