Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:A ja myślałam, że już po przeprowadzce
Silverblue pisze:Uff, najważniejsze że już koty połapane i przetransportowaneTeraz pomalutku można się oswajać na nowym. A koty dostały jakiś uspokajacz czy jednak nie?
Hana pisze:Po cichu podpowiem, że dziś jest Dzień Wagarowicza
zuza pisze:Obudziłam się dziś o 7. Może jutro pospie dłużej...
Nie jest źle. Póki co panuje tu straszny chaos. Wszędzie torby, Pojemniki, książki. W łazience labirynt...
madrugada pisze:zuza pisze:Obudziłam się dziś o 7. Może jutro pospie dłużej...
Nie jest źle. Póki co panuje tu straszny chaos. Wszędzie torby, Pojemniki, książki. W łazience labirynt...
zuza, przed Tobą najfajniejsza część przeprowadzki - rozpakowywanie, układanie, wyrzucanie kartonów, odzyskiwanie przestrzeni... Niech Ci się dobrze mieszka
zuza pisze:madrugada pisze:zuza pisze:Obudziłam się dziś o 7. Może jutro pospie dłużej...
zuza, przed Tobą najfajniejsza część przeprowadzki - rozpakowywanie, układanie, wyrzucanie kartonów, odzyskiwanie przestrzeni... Niech Ci się dobrze mieszka
Dzieki.
Teraz czeka mnie uporządkowanie tamtego mieszkania. Malowanie i sprzedaż.
madrugada pisze:zuza pisze:Obudziłam się dziś o 7. Może jutro pospie dłużej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 96 gości