Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Odebrałam wyniki Czarnidełka. Jak to określiła pani doktor "tym razem przesadziliśmy w drugą stronę". Czyli zmniejszamy dawkę. Szczerze mówiąc tego się spodziewałam patrząc na rozleniwioną kompletnie Carmen.
No nic, dajemy 3,0 i za 2,5 tygodnia kontrola.
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Odebrałam wyniki Czarnidełka. Jak to określiła pani doktor "tym razem przesadziliśmy w drugą stronę". Czyli zmniejszamy dawkę. Szczerze mówiąc tego się spodziewałam patrząc na rozleniwioną kompletnie Carmen.
No nic, dajemy 3,0 i za 2,5 tygodnia kontrola.
a to 3 to nie będzie jeszcze za dużo? jaki teraz ma wynik?
MB&Ofelia pisze:Przerobię ciornego kotku na dywanikrazem z tatą przeszukaliśmy całe mieszkanie. Wszystkie szafy, szafki, wersalki, nawet balkon, kota nia ma. Małpa kudłata siedziała jak trusia za fotelem
Nul pisze:Na czarnym dywaniku będzie od razu różne jasne śmietki widać… Chyba że wyjdzie troszkę melanżowy, to wtedy łatwiej…
jolabuk5 pisze:MB&Ofelia pisze:Przerobię ciornego kotku na dywanikrazem z tatą przeszukaliśmy całe mieszkanie. Wszystkie szafy, szafki, wersalki, nawet balkon, kota nia ma. Małpa kudłata siedziała jak trusia za fotelem
Ciekawe, co sobie myślała, jak Was obserwowała...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 47 gości