Moderator: Estraven

Nul pisze:No tak![]()
Silverblue pisze:
Jaki biedny biedny kotekCałe szczęście że jest i siku i kupka i apetyt. A osowiała może być od kubraczka, może myśli sobie ze to juz na zawsze
Może też coś tam pobolewa mimo leków i czuje dyskomfort. Takiemu biednemu kotkowi to się pozwoli wszędzie spać, no bo jak inaczej?
Ten Miodek to faktycznie bardzo jest podniebne, lekko mnie zmroziło, bo ta szafa wysoka bardzo się zdaje.
Niteczko, bądź dzielna, już niedługo pozbędziesz się kubraczka i wszystko będzie jak dawniej
MB&Ofelia pisze:Ofelia mogłaby podać łapkę Niteczce - też biedna osowiała. I coś ją swędzi, bo próbuje się drapać przez abażur.
Cierpliwości, musimy wytrzymać jeszcze trochę. My i koty
. Silverblue pisze:Niteczko, jak samopoczucie?
jolabuk5 pisze:Ile jeszcze Niteczka musi nosić kaftanik?
mir.ka pisze:I jak Niteczka po wczorajszej wizycie?
Silverblue pisze:Niteczko, Ciotki się martwią

. Była na oknie (na górze okna!), na szafce podniebnej, euforia ją roznosiła, na górze drzwi pokojowych itd...
Jedynym plusem jest to, że widzę rankę. Wygląda ładnie. Tylko to skakanie mnie mrozi

Nul pisze:O rany… Nitka, kobieto, zważ na nerwy swej Dużej! Nie zazdroszczę stresu…
Felka kiedyś nie można było osłuchać, bo mruczał… A ta dla odmiany warczy…
Silverblue pisze:Ale tu atrakcje! Czyli depresja kubraczkowa już wyleczonaNiteczko, zaskoczyłaś mnie, takich rewelacji się nie spodziewałam
Ranka rzeczywiście wygląda bardzo ładnie, sucha, nic się nie paprze. No cóż tu począć, jedynie chyba obserwować czy się Niteczka ranką zbyt nie interesuje, w razie czego zakuć w dyby
jolabuk5 pisze:Niteczka nie tylko akrobatka, ale też gimnastyczka, tak się zręcznie uwolniła... No, najważniejsze teraz to uważać, żeby w różne miejsca nie mogła wskoczyć. Ranka ładna, oby szybko był koniec gojenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Ofelia wzięła przykład z Niteczki. Właśnie uwolniła się z abażura.
Nul pisze:Nie będę Ci podpowiadała wyrywania umywalki ze ściany czy z podłogi...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Lifter i 16 gości