Moderator: Estraven

Silverblue pisze:Ooo, ale szybka akcja! Będzie dobrze, rozumiem nerwówkę, ale tak jest chyba najlepiej, bo z dnia na dzień. Gdyby miało być za tydzień to cały tydzień byś się stresowała. Wielkie kciuki będziemy trzymać![]()
mziel52 pisze:Bez narkozy to chyba nie znaczy bez znieczulenia. A krzepliwość była zbadana?
Sądząc po liczbie rudych w populacji, to większość jest bez defektów, więc nie ma co panikować.
jolabuk5 pisze:Wielkie kciuki za jutro - i oby problem siusiania skończył się od razu po zabiegu!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
muza_51 pisze::ok:![]()

jolabuk5 pisze:Oj, to dobrze, że zabieg rano! Bo nie dość, że zabierają do weta, to jeszcze nie dają jesć biednemu kocięciu!![]()
![]()
ewkkrem pisze:Kasiu, Kasiu, ja wiem, że masz uraz ale nie panikuj. Jajeczka u kocurka to jak ekstrakcja ząbka u nasBędzie dobrze. Oby tylko Jakierek naumiał się, że kuweta to nie Twoja kołdra
![]()
Zastanawia mnie to "lanie" kotów poza kuwetą. U mnie dwoje lało ale przyczyna była jasna. Stalking kuwetkowy. Obydwoje (Pusia i Mumiś) wybrali sobie miejsca na podłodze a nigdy w piernatach. U Mumisia przeszło wraz z przeprowadzką. Przeprowadziłam Mumisia jako pierwszego i to on został panem na włościach i nie dał się przeganiać z kuwetki.
Co mnie jeszcze zastanawia to moja pierwsza kotka Ruzia. Miała ok. 10 dni, nie umiała jeść a wiedziała do czego służy kuweta. Urodziła się w domku na działce ROD, nigdy nie postawiła łapki na piasku, ziemi, trawce a jak poczuła piasek pod łapkami to wykopała dołek, zrobiła co trzeba i tak już było prawie do końca. Zmieniła to dopiero choroba. Nawet przed kastracją (po pierwszej rujce - takie czasy były a ja nie rozpoznałam rujki
) nie nasikała poza kuwetką.
Ja bym się bardziej obawiała tego, że Jaskierkowi to lanie poza kuwetą się spodoba.
Oby nie![]()
Powodzenia. Jaskier pewnie nawet nie zauważy, że waży ociupinę mniejAle co Wy przeżyjecie to ... wiemy
FuterNiemyty pisze:Za to z jakim trofeum wroca jutro
Kciuki za spokoj i bezproblemowy zabieg, a w efekcie suchosc w domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 12 gości