jolabuk5 pisze:W sumie nieźle, tylko to T4 - czy wymaga modyfikowania dawki leki?
Tak mam podawać Apelkę 2 razy dziennie mniej niż 1,25.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:W sumie nieźle, tylko to T4 - czy wymaga modyfikowania dawki leki?
No to nerkowe są dużo lepsze....chyba ?Gosiagosia pisze:Już wróciłysmy, kroplówka i leki podane.
Dostała też spray do buzi na nadżerke.
Badania trochę lepsze jeżeli chodzi o kreatyninę to jest w normie, mocznik trochę lepszy ale nadal przekroczone 12,9 norma 11,3. Natomiast T4 przekroczone 3,94 przy normie do 2 50.
Do niedzieli kroplówki.
Kazia pisze:No to nerkowe są dużo lepsze....chyba ?Gosiagosia pisze:Już wróciłysmy, kroplówka i leki podane.
Dostała też spray do buzi na nadżerke.
Badania trochę lepsze jeżeli chodzi o kreatyninę to jest w normie, mocznik trochę lepszy ale nadal przekroczone 12,9 norma 11,3. Natomiast T4 przekroczone 3,94 przy normie do 2 50.
Do niedzieli kroplówki.
Teraz tylko ta nadżerka, i może zacznie jeść...a to już byłoby super
ewar pisze:Jeżeli Migotka dostała preparat w spray`u, to będzie problem z aplikowaniem tego, obawiam się. Oby jednak się udało wyleczyć ten pyszczek
jolabuk5 pisze:Jak dziś apetyt Migotki?
Gosiagosia pisze:ewar pisze:Jeżeli Migotka dostała preparat w spray`u, to będzie problem z aplikowaniem tego, obawiam się. Oby jednak się udało wyleczyć ten pyszczek
Nie ma problemu z aplikowaniem bo to nie jest taki konkretny spray tylko dozownik (nie wiem jak konkretnie go nazwać) taki ma dentosept A gdzie dajesz na konkretne miejsce.
ewar pisze:Gosiagosia pisze:ewar pisze:Jeżeli Migotka dostała preparat w spray`u, to będzie problem z aplikowaniem tego, obawiam się. Oby jednak się udało wyleczyć ten pyszczek
Nie ma problemu z aplikowaniem bo to nie jest taki konkretny spray tylko dozownik (nie wiem jak konkretnie go nazwać) taki ma dentosept A gdzie dajesz na konkretne miejsce.
Atomizer chyba, to dobrze, bo koty bardzo boją się "psikania". Oby zadziałało.
Gosiagosia pisze:ewar pisze:Gosiagosia pisze:ewar pisze:Jeżeli Migotka dostała preparat w spray`u, to będzie problem z aplikowaniem tego, obawiam się. Oby jednak się udało wyleczyć ten pyszczek
To taki.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:ewar pisze:Gosiagosia pisze:ewar pisze:Jeżeli Migotka dostała preparat w spray`u, to będzie problem z aplikowaniem tego, obawiam się. Oby jednak się udało wyleczyć ten pyszczek
To taki.
już go używałaś?
mir.ka pisze:oby szybko był pozytywny efekt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości