waanka pisze:Gosiu, ja podpisuję się pod życzeniami mir.ki!![]()
Wszystkiego dobrego!
Dziękuję bardzo i wzajemnie życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2023 żeby był lepszy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
waanka pisze:Gosiu, ja podpisuję się pod życzeniami mir.ki!![]()
Wszystkiego dobrego!
Annaa pisze:To przykre jak kotki tak nie potrafią dogadać się![]()
Trudna sprawa.
I masz rację Gosiu, niewiele osób obchodzi strach zwierząt, jak ktoś pisze o tym to jest zazwyczaj wyśmiewany.
Annaa pisze:Nic na to nie poradzisz, ludzie też nie zawsze się lubią.
Spróbuj z behawiorystą może coś zaradzi.
Ja wiem z doświadczenia, że chlopaki lepiej dogadują się, dlatego zawsze biorę to pod uwagę przy dokoceniu.
jolabuk5 pisze:Ojej, słaby prognostyk na nowy rok...
Wystrzaly miną, ale niechęć Pusi do Zuzi... trwa juz długo
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Ojej, słaby prognostyk na nowy rok...
Wystrzaly miną, ale niechęć Pusi do Zuzi... trwa juz długo
I to mnie martwi.
Anna2016 pisze:Koteczki były ogólnie zestresowane strzałami w Sylwestra nawet jeśli nie okazał tego i może to zwiększyło napięcie między nimi, może jak ucichnie na dworze (u nas wczoraj wieczorem jeszcze strzelali) to i między nimi będzie mniej napięcia....?
Gosiagosia pisze:Anna2016 pisze:Koteczki były ogólnie zestresowane strzałami w Sylwestra nawet jeśli nie okazał tego i może to zwiększyło napięcie między nimi, może jak ucichnie na dworze (u nas wczoraj wieczorem jeszcze strzelali) to i między nimi będzie mniej napięcia....?
Oby tak było![]()
Narazie znowu Zuzia zamknięta
Annaa pisze:Gosiagosia pisze:Anna2016 pisze:Koteczki były ogólnie zestresowane strzałami w Sylwestra nawet jeśli nie okazał tego i może to zwiększyło napięcie między nimi, może jak ucichnie na dworze (u nas wczoraj wieczorem jeszcze strzelali) to i między nimi będzie mniej napięcia....?
Oby tak było![]()
Narazie znowu Zuzia zamknięta
Biedna Zuzia
Użytkownicy przeglądający ten dział: jrrMarko, Lifter, luty-1, Meteorolog1 i 24 gości