Alus, przyjezdzaj na stazyk

Avian, dzieki za pocieszenie. Sama natura, trzeba przejsc nad tym do porzadku dziennego i tyle.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:Chat pisze:No i co ja mam z nia zrobic?![]()
Kochać dalej?Instynktu nie przeskoczysz.
Pozbędzie się piórek - jedną albo drugą stroną![]()
annette88 pisze:Chat pisze:Jas doniosl, ze Fiona nawarczala na Dexa, bo jego zaloty staly sie zbyt nachalne. Podobno powiedziala mu bardzo wyraznie, co sadzi na jego temat i dorzucila pare slow na temat jego matki![]()
Brawo Fiona, tak trzymac!
Tak jest, Fionka ! Następnym razem niech się dowie wszystkiego o swojej rodzinie do piątego pokolenia wstecz włącznie ! Kretki nie dają sobie dmuchac w kaszę
Chat pisze:Pewnie masz racje, swiezo i do tego wlasnorecznie (a raczej wlasnolapnie) ubite miecho, zero bakterii, same witaminy...brrrrr A z jak przyjemnoscia ona to pochlaniala![]()
Chat pisze:Pewnie masz racje, swiezo i do tego wlasnorecznie (a raczej wlasnolapnie) ubite miecho, zero bakterii, same witaminy...brrrrr A z jak przyjemnoscia ona to pochlaniala![]()
Chat pisze:Tez tak sobie mysle, ze ptaszki to musz miec bogate zycie wewnetrzne![]()
moś pisze:tzn w piwnicy siedza, tak![]()
![]()
ladnie to tak zamykac dzieci w piwnicy? ja tez bym zamknela i klucz zgubila
trawa11 pisze:moś pisze:tzn w piwnicy siedza, tak![]()
![]()
ladnie to tak zamykac dzieci w piwnicy? ja tez bym zamknela i klucz zgubila
he , he ,he![]()
![]()
![]()
To sąsiad kiedyś zamknał żone w piwnicy, tylko zapomiał ,ze drzwi mają otwarcie z drugiej strony
![]()
![]()
![]()
Wylazła![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter i 15 gości