Moderator: Estraven
Lemoniada pisze:MaryLux pisze:Wiem, ze to duze scęścieI chciałabym, zebyście Wy tes mieli sfój najwłaśniejsy Domek. Cy to mozliwe?
Oj, chciałabym, ale czarno to widzęNajlepiej by było, gdyby mieli wstęp do naszego domu, ale raz że babcia i rodzice się nie zgadzają, dwa, że Kropka tragicznie by na to zareagowała, a trzy - o ile Bury jest w miarę domowy, to nie wiem jak płochliwy Maślak by się czuł w zamknieciu, nawet jako kot wychodzący (choć ostatnio chętnie pcha się na ganek). A do kogoś jakoś mi się nie widzi ich wyadoptować... Bury moze by się nadał, ale jest stary. Maślak ufa tylko mnie, a już Burego kocha ponad życie i nie zniósł by rozstania, coraz częściej się zastanawiam co to będzie, kiedy Burego zabraknie

Kociama pisze:Witajcie Kochani![]()
mamy wiosne ,słonko swieci i cieszą sie Kocie dzieci
Ineczko duża zepsua telefon![]()
buła maślana
Kochamy Was
MIA
Lemuś ja tez trzymam mocne kciuki
MarciaMuuu pisze:Hejka Inuś
Avian pisze:Hej Ineczko
Już wstałem i czekam na otwarcie balkonu
Gag

kothka pisze:Dzień dobry Ineczko
kinga w. pisze:Dzień dobry, Inuś! Nasza Duża też się zbiera gdzieś iść... Będziemy się bawić. Wiesz co? Te dziwolągi też się próbują bawić. Ale to śmieszne jest!! Tylko ten rudy dziwoląg jest silny - jak mi wyliczyła liścia i poprawiła z drugiej strony... Zołza!! No, co? Z Tyśkiem zawsze wygrywam a z nią się nie da??
Kłaczek wstrząśnięty
annette88 pisze:czesc, Ineczko![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości