Marcelibu pisze:varia pisze:Kociareczka pisze:Biedna Femka..
O, pita Tobie pokazała?
Eee, chyba już nie pokazuje, za stara jest.
Tak szczerze? Obstawiam, że chętnie by pokazała.

Pytanie, kto by to chciał oglądać.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:varia pisze:Kociareczka pisze:Biedna Femka..
O, pita Tobie pokazała?
Monostra pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:jeszcze mnie czeka życzliwy komentarz Marcelibu. Ta jak zacznie, to jazda będzie do końca wątku
Masz na myśli to, jak rozmawiałaś przez komórkę, którą zostawiłaś w samochodzie?
No co, może ma faktycznie głośnomówiącą?
varia pisze:Marcelibu pisze:varia pisze:Kociareczka pisze:Biedna Femka..
O, pita Tobie pokazała?
Tak szczerze? Obstawiam, że chętnie by pokazała.
Pytanie, kto by to chciał oglądać.
Femka pisze:cześc Sihaja. Widzisz, co tu się wyprawia?Sihaja pisze:Witam
Femka pisze:ópszejmie donoszę, że ten wątek przenoszę do tajnego podforum, gdzie będę jedynym moderatorem. Kto chce poznać regulamin?
pierwsza grzecznie poprosisz o dostępvaria pisze:Femka pisze:ópszejmie donoszę, że ten wątek przenoszę do tajnego podforum, gdzie będę jedynym moderatorem. Kto chce poznać regulamin?
I jedynym użytkownikiem?
Femka pisze:pierwsza grzecznie poprosisz o dostępvaria pisze:Femka pisze:ópszejmie donoszę, że ten wątek przenoszę do tajnego podforum, gdzie będę jedynym moderatorem. Kto chce poznać regulamin?
I jedynym użytkownikiem?![]()
wszystkich?varia pisze:Zapomnij. Ja już jestem na tylu tajnych podforach miau, albo forach zrodzonych z tajnych podforów, że mam czasami problem ze zorientowaniem się, na którym jestem i kogo wypada obgadywać, a kogo nie.![]()
jutro znów Warszawka i zabieram laptoka, to mam go teraz w domuDorota pisze:Emzetka o tej porze?!
Femka pisze:jutro znów Warszawka i zabieram laptoka, to mam go teraz w domuDorota pisze:Emzetka o tej porze?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 1038 gości