Kretki
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:kinga w. pisze:Ej! A my?! Gdzie są Kretki! Kretki! Chcą nas wyrolować!!
Futro ciężko oburzona
Hę? My się czujemy dzisiaj lekceważone i się nie odzywamy.
![]()
A Dzień Kota Kolorowego jest ZAWSZE!!! Więc się nie martw Futerko.
Sihaja pisze:Kretek się nie lekceważy.
Dorota pisze:Avian pisze:Ja w kwestii formalnej - Dzień Mru, czy Dzień Pręgowanego Kota ?
To ważne dla mnie
Pregowanego!
A co? Tylko ja mam tracic?
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Ej! A my?! Gdzie są Kretki! Kretki! Chcą nas wyrolować!!
Futro ciężko oburzona
Hę? My się czujemy dzisiaj lekceważone i się nie odzywamy.
![]()
A Dzień Kota Kolorowego jest ZAWSZE!!! Więc się nie martw Futerko.
Pierwsza niedziela miesiąca może być. No... Coś drgnęło. Kretki! Kto Was lekceważy?
Futro oburzona
kinga w. pisze:Sihaja pisze:Kretek się nie lekceważy.
Właśnie
Avian pisze:Dorota pisze:Avian pisze:Ja w kwestii formalnej - Dzień Mru, czy Dzień Pręgowanego Kota ?
To ważne dla mnie
Pregowanego!
A co? Tylko ja mam tracic?
Ufff, to dobrze
Pręgusów u mnie niet![]()
... a jakiś Mru by sie znalazł
Krówki i tak mają u mnie za dobrze, nie potrzebują swojego dnia
kalair pisze:kinga w. pisze:Sihaja pisze:Kretek się nie lekceważy.
Właśnie
Tiaaaa...wiem..Już mnie dzisiaj Iriska ustawiła. Jeden palec mam głęboko rozorany, a druga rana -na oko 7 cm-na ręku z boku. I wyglądam ...dziwnie.![]()
kalair pisze:kinga w. pisze:Sihaja pisze:Kretek się nie lekceważy.
Właśnie
Tiaaaa...wiem..Już mnie dzisiaj Iriska ustawiła. Jeden palec mam głęboko rozorany, a druga rana -na oko 7 cm-na ręku z boku. I wyglądam ...dziwnie.![]()
Sihaja pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Sihaja pisze:Kretek się nie lekceważy.
Właśnie
kalair, Ty się przyznaj, co Ty chciałaś biednym kretkom zobić?
Dorota pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Sihaja pisze:Kretek się nie lekceważy.
Właśnie
Ofiara przemocy w rodzinie?
kinga w. pisze:Sihaja pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Sihaja pisze:Kretek się nie lekceważy.
Właśnie
kalair, Ty się przyznaj, co Ty chciałaś biednym kretkom zobić?
Coś Ty robiła biednym kotkom??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości