PK+NP[']+BŁ[']+JW+DP+PM['] - operacja jelit Fała

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 03, 2008 13:53

marcjannakape pisze:
Agness78 pisze:Jakie dobre wiadomości :D Gratuluję Jury, to wspaniały kotek i jeszcze nie wie jak mu się poszczęściło, że trafił na najlepszy domek pod słońcem :D Marcjanna, jesteś aniołem :1luvu:

P.S. Ja też "obstawiałam" Demona :wink: pewnie ze względu na uderzające podobieństwo do NP :)

No i szczerze mówiąc przez to nie za bardzo mogłam patrzec :oops: na Demona, bo zaraz ryczałam :oops:
Nie chciałam brac kota bardzo do niego podobnego - nie jestem taka twardzielka za jaką się miałam :oops:
Nawet juz sobie zaczęłam mysleć, ze wezme trzeci biało-bury egzemplarz :wink: , do kompletu z PK i BŁ.

Albo rudego dla odmiany. Jakbyś chciała czwartego to u mnie w klatce sie rozbija takie małe, grube, rude i skrzypiące. :mrgreen:

A myslę, ze Jura to już wie, że trafił mu się najlepszy domek pod słońcem, przecież koty mają ten szósty zmysł no nie? :D
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro gru 03, 2008 23:38

Marcjanno jesteś niesamowita! Ale się cieszę że Jura jedzie własnie do Ciebie! Ciekawa jestem jak się będzie ostatecznie nazywał - w końcu musi mieć stosowną ksywkę do PK BŁ no i NP
(nie mogę ale za każdym razem jak widzę BŁ to myślę że ona nazywa się Błogosławiona Łasica - dopiero potem przypominam sobie Bezczelną)

:dance: :dance2: :dance:

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw gru 04, 2008 7:39

ewung pisze: (nie mogę ale za każdym razem jak widzę BŁ to myślę że ona nazywa się Błogosławiona Łasica - dopiero potem przypominam sobie Bezczelną)

:dance: :dance2: :dance:

A znowu ja jak słyszę Bezczelna to nie mogę załapać o jakiego kota chodzi :roll: Przecież ona jest taka słodka i miziasta kotecka. :D
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw gru 04, 2008 13:56

ewung pisze: (nie mogę ale za każdym razem jak widzę BŁ to myślę że ona nazywa się Błogosławiona Łasica - dopiero potem przypominam sobie Bezczelną)

AgaPap pisze:A znowu ja jak słyszę Bezczelna to nie mogę załapać o jakiego kota chodzi :roll: Przecież ona jest taka słodka i miziasta kotecka. :D

:ryk:

Jesteście niesamowite!
BŁ to Biała Łasica zwana Bezczelną. I ten przydomek ma nie od parady. Choc oczywiście bestia umie sie zachowac i robi ssssssłodkie oczy :wink:
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Czw gru 04, 2008 14:22

marcjannakape pisze:

AgaPap pisze:A znowu ja jak słyszę Bezczelna to nie mogę załapać o jakiego kota chodzi :roll: Przecież ona jest taka słodka i miziasta kotecka. :D

Jesteście niesamowite!
BŁ to Biała Łasica zwana Bezczelną. I ten przydomek ma nie od parady. Choc oczywiście bestia umie sie zachowac i robi ssssssłodkie oczy :wink:

o rany faktycznie Biała :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pt gru 05, 2008 14:24

Wczoraj poczyniłam pierwsze rzygotowania na przyjecie nowego domownika.
Mianowicie zakupiłam fiprex na powitanie, później potraktujemy cała trójcę verminthem 8)
Tak sie zastanwiałam nad karmą dla młodego. Ale tu jest problem, bo BŁ nie moze dobrac się do niczego wysoko białkowego :? Tak tez mały bedze mógł jeść suchego k/d hillsa (drobne kawałeczki), a mokrego RCConvalesence plus pasta bezopet.
Teraz tylko czekamy na mozliwośc transportu :)
Obrazek

marcjannakape

Post » Pon gru 08, 2008 12:07

Może jeszcze ktos potrzebuje transportu ma trasie Wrocław-Warszawa-Wrocław?
nataleczka pisze:Jest możliwość transportu "zbiorczego" z Wrocławia do Warszawy i spowrotem po zwrocie kosztów paliwa.
Mam do odebrania z Warszawy psa, Marcjannakape kota więc potrzebujemy jeszcze z 2-3 osoby które chcą przewieźć na tej trasie jakieś zwierzątka aby koszty paliwa nie były ogromne :( Przy 5 osobach koszty wynosiłyby koło 40-50 złotych (w zależności jakie będą objazdy i który samochód uda mi się pożyczyć ;) )
Obrazek

marcjannakape

Post » Wto gru 09, 2008 12:21

marcjannakape pisze:Może jeszcze ktos potrzebuje transportu ma trasie Wrocław-Warszawa-Wrocław?
nataleczka pisze:Jest możliwość transportu "zbiorczego" z Wrocławia do Warszawy i spowrotem po zwrocie kosztów paliwa.
Mam do odebrania z Warszawy psa, Marcjannakape kota więc potrzebujemy jeszcze z 2-3 osoby które chcą przewieźć na tej trasie jakieś zwierzątka aby koszty paliwa nie były ogromne :( Przy 5 osobach koszty wynosiłyby koło 40-50 złotych (w zależności jakie będą objazdy i który samochód uda mi się pożyczyć ;) )

No to Jura szykuje sie na przyjazd w najbliższą niedzielę :P
Obrazek

marcjannakape

Post » Wto gru 09, 2008 12:30

no to nareszcie będziesz mogła zawitac w klubie jako pełnoprawny opiekun ślepinki-zapraszam :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto gru 09, 2008 12:33

alessandra pisze:no to nareszcie będziesz mogła zawitac w klubie jako pełnoprawny opiekun ślepinki-zapraszam :wink:

Zawitam, zawitam.
I pewnie jakies wpadki zaliczę :oops:

I kurczę, tak sie ciesze z przyjazdu tego małego!
Chyba bardziej go oczekuję niż randki 8)
Obrazek

marcjannakape

Post » Wto gru 09, 2008 12:34

Never pisze:nie mogę się doczekać fotorelacji :P

Wsio będzie. Tym bardziej, że ostatnio byłam na foto kursie dla kociarzy :P
Obrazek

marcjannakape

Post » Wto gru 09, 2008 12:35

Z tą randką to wiesz... też pewnie Ci się wpakuje do łóżka :twisted:

Marcjanna, zawsze ile razy czytam ten tytuł i widzę BŁ to mam od razu skojarzenie: błogosławiona... :evil:

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto gru 09, 2008 14:47

Never pisze:Z tą randką to wiesz... też pewnie Ci się wpakuje do łóżka :twisted:

Marcjanna, zawsze ile razy czytam ten tytuł i widzę BŁ to mam od razu skojarzenie: błogosławiona... :evil:

Ty to masz skojarzenia :roll:
Seks i świetość 8)
Obrazek

marcjannakape

Post » Wto gru 09, 2008 14:53

Świętość i seks... wychodzi mi że po małym seksulano-sadystycznym zabiegu urwania jednego małego ogonka (literce e, żeby nie było wątpliwości) i dodaniu szczypty świętości czyli literki w kształcie przypominającej krzyż - t, czyli po niewielkiej manipulacji genetycznej mam oto wiec:

świetny seks

i to lubię :P

BTW to nie skojarzenie, bł to skrót od słowa błogosławiony o ile moja ateistycznie zniekszatalcona pamięć sobie przypomina.... :twisted:

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

[poprzednia][następna]