Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:No dobra - skoro mamy dzień szczerości![]()
Po wielotygodniowym leczeniu Luśki z kk, zapalenia oskrzeli no i sterylce - oraz Bungusia - zapalenie gardła, przewodu pokarmowego ropień w łapie, kastracja, wreszcie kk złapane od Lusi - nastąpił spokój. Popatrywałam podejrzliwie na moje futra i wreszcie nie wytrzymałam; pod jakimś pretekstem udałam się do wetki i niby mimochodem zapytałam: Czy to normalne, że one są zdrowe
Marcelibu pisze:Witam szybko Kochane Cioteczki i Wujków. nie moge pisac , bo meo takie baranki strzela. Siedzi mi na kolanach, o teraz zszedł, to już mogę...
Meo dostał dziś wytytłaną wołowinkę po pierwsze z Ursocamem (ładnie weszło) i drugą porcję wymazaną Lacidofilem. Tak długo podawany antybiotyk, a on nie dostawał nic osłonowego na jelita. Może dlatego zwymiotował dzisiaj? Dodatkowo - mama mu dała szynkę - on nie jest (o, znów baranki) przyzwyczajony - moze dlatego rzygnął? Kurcze, chciała dobrze, w sensie dogodzić mu...![]()
Otworzyłam Meo drzwi od mojego pokoju - poszedł do pokoju Młodej - wskoczył na tapczanik i matka zaczęła go głaskać i tekst: "Jaki on kochany i spokojny". A Meo baranki, jak zwykle położył się na boczku i łebek wyciagał do głaskania. Matka już "kupiona".![]()
Sukces pełny!
![]()
Jutro o godz. 18 pobieramy mu krew i zawoże próbkę do dr Małgosi. Robimy test na FeLV i FIV. Trzech wetów o tym mówiło, dodatkowo prof. Lechowski zadaje to pytanie zaraz po obejrzeniu wynikow i zbadaniu kotka. Jutro po godz. 18 wyjaśni się nam ważna sprawa. Mysle, że idzie ku dobremu i pełnemu wyjaśnieniu.
Meo wyszedł właśnie z mojego pokoju (drzwi otwarte), a Hugo jest zamknięty w pokoju u matki. Dziś znów się spotkali, Hugo tylko raz fuknął i było w miarę OK. Jesli test wyjdzie OK zaczynamy "łączyć" koty.
Femka pisze:kciukasy
ajmk pisze:Marcelibu pisze:Teraz chrupiemy suche i popijamy wodą.
![]()
I co? Smakuje Ci?
A kotu to się dziwisz...
ajmk pisze:Ale o co Ci chodzi?![]()
Się tylko o Twoje kubki smakowe zatroszczyłam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Nul, Sigrid i 51 gości