Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarna.wdowa pisze:Bry![]()
Mam taki katar że ledwo żyję a muszę nadgonić trochę robótki w pracy
Na dodatek Damiego też dopadło po siedzeniu wczoraj w kościele na rekolekcjach
Koteczki mają średnie humorki
Sarabka jest wybitnie niezadowolona z ilości jedzenia w miskach i coraz grubsza
A Simbusia dopadło znienacka myślenie, siedzi całymi dniami na środku pokoju i duma :evil:
czarna.wdowa pisze:A Simbusia dopadło znienacka myślenie, siedzi całymi dniami na środku pokoju i duma
czarna.wdowa pisze:Najgorsze że te jego przemyślenia są moim kosztem (tzn kosztem spania ze mną)![]()
Wczoraj spędziłam cały wieczór pod kocykiem a on nie mógł się zdecydować lubi to czy nie
aż w końcu usiadł naprzeciwko mnie i miauczał że by coś chciał, wzięłam go do siebie to zwiał
poszedł, wlał Sarabce, obejrzał wszystkie drzwi i okna i zdecydował że on by chyba wyszedł
A później siedział biedny na środku pokoju, wpatrywał się w podłogę i myślał, myślał …
aż wymyślił że pójdzie spać do kosza na pranie, który był akurat pełny – wiec zaczął miauczeć żeby zrobić miejsce
I tak cały wieczór – może cierpi na bezsenność stąd to zabijanie nadmiaru czasu myśleniem
czarna.wdowa pisze:Może i tak że to wiosna![]()
A może z powodu odnalezienia klona na forum zaczął cierpieć na rozdwojenie jaźni
Znalazłam to zdjęcie i wołam Tomka że ktoś posługuje się w necie zdjęciami naszego różowego
a on na to że to jakiś inny kot bo nasz ma bardziej zawziętą minę na zdjęciach :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości