Simbo i Sarabi III -rozkoszny duecik S&S zdj. 92 str.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 11, 2008 9:21

...bry... Kolorowi!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon lut 11, 2008 14:47

Dzień dobry, padam po weekendzie...
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon lut 11, 2008 15:03

Aguś wcale Ci się nie dziwie pewnie po weekendzie spędzonym na wystawie też byłabym padnieta
Zresztą wcale nie mówię ze nie jestem – w sobotę szkoła a w niedziele dopadła mnie grypa :roll:

Dokonałam niezwykłego odkrycia - w wątku niebieskiej bandy znalazłam klona Simbusia
madzinek pisze:Nasze spacerowanie (akurat mazury)
Obrazek

A tu już Simbo
Obrazek
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon lut 11, 2008 15:34

Zgubiałam Was, ale się odnaleźliście, doczytuję 8) domek dla Sarabki...Moniko tak wierzysz w cuda? 8O

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Wto lut 12, 2008 7:13

...bry... Kolorowi!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Wto lut 12, 2008 8:13

dzień dobry :)

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Wto lut 12, 2008 8:16

Bry :D
Mam taki katar że ledwo żyję a muszę nadgonić trochę robótki w pracy
Na dodatek Damiego też dopadło po siedzeniu wczoraj w kościele na rekolekcjach :roll:

Koteczki mają średnie humorki
Sarabka jest wybitnie niezadowolona z ilości jedzenia w miskach i coraz grubsza :D
A Simbusia dopadło znienacka myślenie, siedzi całymi dniami na środku pokoju i duma :evil:

czarna.wdowa

Post » Wto lut 12, 2008 8:31

Dobry!! :D

Simbuś pewnie coś mądrego wymyśli. :twisted: :wink:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto lut 12, 2008 8:32

czarna.wdowa pisze:Bry :D
Mam taki katar że ledwo żyję a muszę nadgonić trochę robótki w pracy
Na dodatek Damiego też dopadło po siedzeniu wczoraj w kościele na rekolekcjach :roll:

Koteczki mają średnie humorki
Sarabka jest wybitnie niezadowolona z ilości jedzenia w miskach i coraz grubsza :D
A Simbusia dopadło znienacka myślenie, siedzi całymi dniami na środku pokoju i duma :evil:

Nie narzekaj :twisted: Koek na pewno ma ważne przemyślenia, do których ludzie nie mają dostępu ;)

Sarabka ma chyba to samo co kotka u moich rodziców - coraz mniej je, a jest coraz grubsza :roll: na szczęście romek jakoś sam sobie to reguluje i trzyma linię po krótkim epizodzie grubego brzucha ;)

Zdrówka życze oczywiście :) Tobie i Damiemu

kothka

Post » Wto lut 12, 2008 8:43

czarna.wdowa pisze:A Simbusia dopadło znienacka myślenie, siedzi całymi dniami na środku pokoju i duma :evil:

:lol:

Popada chlopak w nastroj filozoficzny.

Dorota

Post » Wto lut 12, 2008 9:10

Najgorsze że te jego przemyślenia są moim kosztem (tzn kosztem spania ze mną) :lol:
Wczoraj spędziłam cały wieczór pod kocykiem a on nie mógł się zdecydować lubi to czy nie :?
aż w końcu usiadł naprzeciwko mnie i miauczał że by coś chciał, wzięłam go do siebie to zwiał
poszedł, wlał Sarabce, obejrzał wszystkie drzwi i okna i zdecydował że on by chyba wyszedł :roll:
A później siedział biedny na środku pokoju, wpatrywał się w podłogę i myślał, myślał …
aż wymyślił że pójdzie spać do kosza na pranie, który był akurat pełny – wiec zaczął miauczeć żeby zrobić miejsce :evil:

I tak cały wieczór – może cierpi na bezsenność stąd to zabijanie nadmiaru czasu myśleniem :D

czarna.wdowa

Post » Wto lut 12, 2008 9:14

czarna.wdowa pisze:Najgorsze że te jego przemyślenia są moim kosztem (tzn kosztem spania ze mną) :lol:
Wczoraj spędziłam cały wieczór pod kocykiem a on nie mógł się zdecydować lubi to czy nie :?
aż w końcu usiadł naprzeciwko mnie i miauczał że by coś chciał, wzięłam go do siebie to zwiał
poszedł, wlał Sarabce, obejrzał wszystkie drzwi i okna i zdecydował że on by chyba wyszedł :roll:
A później siedział biedny na środku pokoju, wpatrywał się w podłogę i myślał, myślał …
aż wymyślił że pójdzie spać do kosza na pranie, który był akurat pełny – wiec zaczął miauczeć żeby zrobić miejsce :evil:

I tak cały wieczór – może cierpi na bezsenność stąd to zabijanie nadmiaru czasu myśleniem :D

To brzmi jak wahania nastrojów :twisted: Kotek wiosnę czuje :D

kothka

Post » Wto lut 12, 2008 9:20

Może i tak że to wiosna :roll:
A może z powodu odnalezienia klona na forum zaczął cierpieć na rozdwojenie jaźni :lol:
Znalazłam to zdjęcie i wołam Tomka że ktoś posługuje się w necie zdjęciami naszego różowego
a on na to że to jakiś inny kot bo nasz ma bardziej zawziętą minę na zdjęciach :lol:

czarna.wdowa

Post » Wto lut 12, 2008 9:25

czarna.wdowa pisze:Może i tak że to wiosna :roll:
A może z powodu odnalezienia klona na forum zaczął cierpieć na rozdwojenie jaźni :lol:
Znalazłam to zdjęcie i wołam Tomka że ktoś posługuje się w necie zdjęciami naszego różowego
a on na to że to jakiś inny kot bo nasz ma bardziej zawziętą minę na zdjęciach :lol:

:ryk:
Nie dziw sie kotu... myślał, że jest sam, najładniejszy na tym forum...a tu nagle zonk ;)

kothka

Post » Wto lut 12, 2008 10:02

Czyli jednak nie do końca klon :ryk:

I witam filozofów z rana 8)
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

[poprzednia][następna]