Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:No prosze, jak to sie niespodziewanie rodzinka powiększyła
skaskaNH pisze:No prosze, jak to sie niespodziewanie rodzinka powiększyła
varia pisze:Fajnie mieć w domu swoje kocie wcielenie.
redaf pisze:
Pluszon siedzi z nosem pzryklejonym do szyby.
Koć obrazona wyemigrowała do najbardziej oddalonego kąta mieszkania.
Fri pisze:czyli dzie jezd Koć?![]()
człek nie nadąża już za Waszymi wątkami, nowinkami tarasowymi, rocznicami, chyba sobie jakiego spomagacza do herbatki wleję, coby sie mi wewnątrzyny czasoprzyspieszacz włączył...
skaskaNH pisze:Fri pisze:czyli dzie jezd Koć?![]()
człek nie nadąża już za Waszymi wątkami, nowinkami tarasowymi, rocznicami, chyba sobie jakiego spomagacza do herbatki wleję, coby sie mi wewnątrzyny czasoprzyspieszacz włączył...
Koć jest "w najbardziej oddalonym kącie mieszkania", domyślam sie, że przezywa po raz kolejny gorycz odrzucenia
redaf pisze:Raport z tarasu.
1. Namoleonek to zupełnie popaprane dzikie kocisko. Jak tylko przyjdę w odwiedziny napada mnie i mruczy mruczy mruczy mruczy mruczy. Nawet żarcie jest mniej wazne od możliwości załapania się na głaskanie.
2. Nie trzeba szybciutko pożerać całej porcji jedzenia na raz.
3. Kuweta jest do sikania. Dywanik do zakopania kupy. Ale robię bardzo ładne i bez robali więc nie będę chowac w piasku, bo mogą się jeszcze komuś do czegoś przydać.
4. Zabawki służą do zabawowania. Zwłaszcza taka dzwoniąca piłeczka. Załapałem po półgodzinnym kursie.
5. Po drugiej stronie szyby jest fajny świat. Może mnie tam kiedyś wpuszczą?
Fri pisze:skaskaNH pisze:Fri pisze:czyli dzie jezd Koć?![]()
Koć jest "w najbardziej oddalonym kącie mieszkania", domyślam sie, że przezywa po raz kolejny gorycz odrzucenia
wizualizacji oczekuję
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości