Drahma pisze:Niestety później wyszło, że Biedronka jest kotem "specjalnej troski" jak napisała Asca i niestety nie stać ją na zabezpieczenie Biedronce stałej i dobrej opieki weterynaryjnej i z tego co zrozumiałam z ostatniej wiadomości z 6 grudnia to to, że niestety Asca nie jest w stanie adoptować Biedronki
No i na tym bym poprzestała na miejscu Asca. Dlatego nie rozumiem dalej po co komentarze, że ona bardzo chciała ale ze strony schroniska był opór i brak informacji.
Druga sprawa, że już około 20 listopada Asca była zainteresowana Kubusiem z Opola.
Przecież ja nie mam pretensji, że adopcja nie wyszła i nie uważam, żebym była złośliwa. Nie wiem w ogóle po co Asca rozpoczęła tę dyskusję, kiedy sytuacja Biedronki jest tak dramatyczna. I bez względu na wrażenia wyniesione z kontaktu Asci z Szefową schroniska uważam, że najważniejsze jest dobro zwierzaka, a nie czyjeś samopoczucie
To jest wątek pomocy dla Biedronki, więc jeśli Asca uważa za konieczne się tłumaczyć to może-tak jak do tej pory- na PW...