Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Calineczko i Mini, jak miło że się odezwałyście![]()
Nie odzywamy się, bo my się boimy obcych...![]()
Calineczka (odważniejsza)
No tak, to jest przecież logiczne!
No ale my nie jesteśmy obcy!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Calineczko i Mini, jak miło że się odezwałyście![]()
Silverblue pisze:MaryLux pisze:Felek wychodzi do gości, domaga się pieszczot i kujów - byle w domu
Fel, ależ z nas udana para, po ślubie będziemy prowadzić dom otwarty i przyjmować tabuny gości !![]()
Micia
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:No bo to wiadomo czy taki gość nie wpakuje kota w torbę i nie zabierze gdzieś??Lepiej się schować i poczekać aż sobie pójdzie
Też tak uważamy!
Calineczka i Mini
Daisy i Elenka tez mogą sie pod tym podpisać![]()
madrugada pisze:
Chyba była taka piosenka "Widziałam Mary cień"?
madrugada pisze:
jolabuk5 pisze:Pięknie połozone to Twoje sanatorium, Mary! W samym serc Ciechocinka, między parkiem zdrojowym a tęzniami! (zerknęłam na mapę)
MaryLux pisze:madrugada pisze:
Nie znam
MaryLux pisze:Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Calineczko i Mini, jak miło że się odezwałyście![]()
Silverblue pisze:MaryLux pisze:Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Calineczko i Mini, jak miło że się odezwałyście![]()
No tak, mam nadzieję że powiedziałaś to też MaĆkowi :
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości