Anna2016 pisze:Elenka![]()
jak moja Zunia za czasów kiedy byla zdrowa
Piękne kotki![]()
przecież Zunia jest piękna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Elenka![]()
jak moja Zunia za czasów kiedy byla zdrowa
Piękne kotki![]()
mir.ka pisze:Julka jest mały wstrętny gryzoń mleko pij, zgryzła właśnie 3 smoczekNiby smoczki i butelki jeszcze mam, ale te co pogryzła były lepsze, choć nie idealne do karmienia. Przyszykowałam dwa zestawy i zobaczymy co będzie. Ona ma już miesiąc a o zmianie diety nie myśli
Mięso jest blee, a mleko tylko z butelki
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Julka jest mały wstrętny gryzoń mleko pij, zgryzła właśnie 3 smoczekNiby smoczki i butelki jeszcze mam, ale te co pogryzła były lepsze, choć nie idealne do karmienia. Przyszykowałam dwa zestawy i zobaczymy co będzie. Ona ma już miesiąc a o zmianie diety nie myśli
Mięso jest blee, a mleko tylko z butelki
Cudny mały szkrabik, niech piję mleczko tylko niech zostawi te smoczki
Dyktatura pisze:Jakież one piękne.
Drapanki za uszkiem dla całej gromadki.
SabaS pisze:Jak Dżekuś? Zaskoczył z jedzeniem? Udalo Ci się wcisnąć mu tabletkę? Pogoda pomału się rozkręca, może psinka nabierze jeszcze sił na dłuższe spacerymacie luksus z tym ogródkiem, pies może się w trawie wylegiwać, koty chodzą na wypas, a Wy możecie nacieszyc oczy swoimi wlasnymi kwiatkami. Róże są obłędne. A jak małe gryzli Julka i rudości? Dzień bez Elenki to niemal dzień stracony
Ewa L. pisze:Pozdrawiamy deszczowo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości