MB&Ofelia pisze:No nie, jak Ofelia mogłaby śnić o innym kocurze niż jej ukochany?
Kolumb niech sobie chrapie o jakiejś innej kotce, Ofelia jest zajęta!

Kolumb
Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:No nie, jak Ofelia mogłaby śnić o innym kocurze niż jej ukochany?
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:No nie, jak Ofelia mogłaby śnić o innym kocurze niż jej ukochany?
![]()
![]()
![]()
Kolumb
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:No nie, jak Ofelia mogłaby śnić o innym kocurze niż jej ukochany?
![]()
![]()
![]()
Kolumb
Kolumbolku, nie płacz, tylko rozejrzyj się po forum - tyle tu wolnych kotek do pokochania![]()
Sabcia
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:No nie, jak Ofelia mogłaby śnić o innym kocurze niż jej ukochany?
![]()
![]()
![]()
Kolumb
Kolumbolku, nie płacz, tylko rozejrzyj się po forum - tyle tu wolnych kotek do pokochania![]()
Sabcia
A Ty, Sabulko, jesteś wolnaaaaaaaaaaaa?
K.
lucas 2014 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:No nie, jak Ofelia mogłaby śnić o innym kocurze niż jej ukochany?
![]()
![]()
![]()
Kolumb
Sabcia
A Ty, Sabulko, jesteś wolnaaaaaaaaaaaa?
K.
![]()
Przykro ( No dobra, wcale mi nie przykro) mi ale... 100% nie.
Lucas 2014
![]()
![]()
![]()
Musiałem to napisac.
MB&Ofelia pisze:Koląb. Nie mazaj się ino popaczaj se na forumie bo kotek jezd dużo i prawie wszystkie ją biedmne same a ty jezdeś przystojmny koci kawaler to na pewno się jakowaś w cię zakoffa.
Pkico to ja cię mogę koleżęsko liznąć po uszku ale ino koleżęsko coby mój koffany Lilo nie był zazdrostny
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Koląb. Nie mazaj się ino popaczaj se na forumie bo kotek jezd dużo i prawie wszystkie ją biedmne same a ty jezdeś przystojmny koci kawaler to na pewno się jakowaś w cię zakoffa.
Pkico to ja cię mogę koleżęsko liznąć po uszku ale ino koleżęsko coby mój koffany Lilo nie był zazdrostny
Książniczka Ofelja
Ale i tak mnie nikt nie lubi![]()
lucas 2014 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Koląb. Nie mazaj się ino popaczaj se na forumie bo kotek jezd dużo i prawie wszystkie ją biedmne same a ty jezdeś przystojmny koci kawaler to na pewno się jakowaś w cię zakoffa.
Książniczka Ofelja
Ale i tak mnie nikt nie lubi![]()
Ja Ciebie więcej niż lubię. Przepraszamnie jestem kotka.
Lucas 2014![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Księżniczko Ofelio, lucas2014 to nie kotek, tylko Duża kotka (mojego Rycerza Lucasa). No nie jest kotką, to prawda, ale kocurem też nie jest.
![]()
Lucasku dziękuję![]()
![]()
Kolumbolku, ja Ciebie przecież lubię, ale już mam swojego Rycerza. A np. Calineczka nie maUszatka też nie, ani Mini. I Mati jest sama, i Moli, i Nala... Większość kotek jest samotna i taki wspaniały kawaler, jak Ty, Mister Miau, na pewno znajdzie tę jedyną, tę naj-naj-naj...
Sabcia pocieszająca
jolabuk5 pisze:
Ale Pralcia to też chyba nie jest wolna...
Sabcia
NIE JEST![]()
Kitek
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Blue, Hana, muza_51, Paula05 i 472 gości