koty tylko jedzą i śpią

Moderator: Estraven

mir.ka pisze:Jeszcze nie miałam takich kociaków jak te, mają 5,5 tygodnia i nie zawsze sikają do kuwety
Nie wiem o co chodzi, czy z nich takie czyścioszki i nie chcą wchodzić do użytej kuwety, czy moze brudaski i wszystko im jedno gdzie siurają
Kuwetkę cięgle im sprzątam, bo one teraz są na takim etapie ,ze wydaje się ,że co zjedzą to wydalą. Postanowiłam wstawić im drugą, w miejsce gdzie sikają, trochę będzie im ciasno, ale zobaczymy czy coś pomoże. Najwięcej to Luzik sika , albo tylko on, bo jego widziałam. Od tego sikania na podkład ma brudny dół brzuszka
, gdyby sikał do żwirku to by od razu wsiąkało, a na podkładzie siuśki zostają i się w nich moczy

Ziemosław pisze:Jakie słodkie precelki

klaudiafj pisze:mir.ka pisze:Jeszcze nie miałam takich kociaków jak te, mają 5,5 tygodnia i nie zawsze sikają do kuwety
Nie wiem o co chodzi, czy z nich takie czyścioszki i nie chcą wchodzić do użytej kuwety, czy moze brudaski i wszystko im jedno gdzie siurają
Kuwetkę cięgle im sprzątam, bo one teraz są na takim etapie ,ze wydaje się ,że co zjedzą to wydalą. Postanowiłam wstawić im drugą, w miejsce gdzie sikają, trochę będzie im ciasno, ale zobaczymy czy coś pomoże. Najwięcej to Luzik sika , albo tylko on, bo jego widziałam. Od tego sikania na podkład ma brudny dół brzuszka
, gdyby sikał do żwirku to by od razu wsiąkało, a na podkładzie siuśki zostają i się w nich moczy
A może przeziębiły pęcherze? Przy tej pogodzie to różnie może być.
Popodziwiałam wszystkie puchatki małe i duże

aannee99 pisze:Maluchy przeslodkie, ale dorosłe futerka też cudowneFelek też tak lubi spać zwinięty jak precelek

Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 11 gości