Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Dobre wiesci![]()
Ewa L. pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Zrobiłam zamówienie, bo Rudzia po chorobie nabrała apetytu i niedługo braknie jednej karmy, ulubionej Tofika, bo on je tylko jedną tak jak i Elenka, mają swoje ulubione i innych nie jedzą. Rudzi wszystko jedno, ale Mac's, którego kupiłam nie za bardzo chce jeść, a podobno taka dobra karma, tylko nie dla niej. Musiałam też odkupić Tofikowi stłuczoną miseczkę, ale wzięłam ją za punty tylko 120, a niedawno dostałam w prezencie od zooplusa 200 punktów gratisowych, to zostało trochę na jedzenie dla Elenki, też za punkty.
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Zrobiłam zamówienie, bo Rudzia po chorobie nabrała apetytu i niedługo braknie jednej karmy, ulubionej Tofika, bo on je tylko jedną tak jak i Elenka, mają swoje ulubione i innych nie jedzą. Rudzi wszystko jedno, ale Mac's, którego kupiłam nie za bardzo chce jeść, a podobno taka dobra karma, tylko nie dla niej. Musiałam też odkupić Tofikowi stłuczoną miseczkę, ale wzięłam ją za punty tylko 120, a niedawno dostałam w prezencie od zooplusa 200 punktów gratisowych, to zostało trochę na jedzenie dla Elenki, też za punkty.
Ja tez kupilam ostatnio macka i Poli bardzo przypasowala. Jednak ja i tak robie mieszanke i jedza obie. Ostatnio kupilam : macka concept of life apwlas optima purizon smaila taste of wild.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kenya i 76 gości