Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 41

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 26, 2017 10:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Sihaja pisze:Współczuję. Bardzo. Musi by jakis sposob. Cos mi sie y klawiatura stalo, nie wiem jak to odkrecic...

Wyłącz i włącz ponownie. Zresetuje się.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie mar 26, 2017 10:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Najgorszy jest ten ból, bardzo współczuje wiem co to znaczy jak każdy krok czujesz w mózgu. Mnie pomaga akupunktura. Ewus trzymaj się a maści nie pomagają?

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie mar 26, 2017 10:54 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Gosiagosia pisze:Najgorszy jest ten ból, bardzo współczuje wiem co to znaczy jak każdy krok czujesz w mózgu. Mnie pomaga akupunktura. Ewus trzymaj się a maści nie pomagają?

Na otwartą ranę raczej maści nie położę.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 26, 2017 10:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:
Gosiagosia pisze:Najgorszy jest ten ból, bardzo współczuje wiem co to znaczy jak każdy krok czujesz w mózgu. Mnie pomaga akupunktura. Ewus trzymaj się a maści nie pomagają?

Ewa a takie właśnie wysuszajace co kładą na otwarte rany np.u cukrzykow.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie mar 26, 2017 10:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Gosiagosia pisze:
Ewa L. pisze:

Ewa a takie właśnie wysuszajace co kładą na otwarte rany np.u cukrzykow.

To musiałby mi lekarz przepisać bo pewnie na receptę .
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 26, 2017 11:03 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Wysłałam ci Gosiu Pw i sama zobacz. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 26, 2017 11:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Ciociu, ja nie chciałam Cię wczoraj obudzić, tylko mi się tak jakoś rozmruczało...
Mania

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie mar 26, 2017 11:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

MaryLux pisze:Ciociu, ja nie chciałam Cię wczoraj obudzić, tylko mi się tak jakoś rozmruczało...
Mania

Cudnie mruczałaś Maniusiu :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 26, 2017 11:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:Ciociu, ja nie chciałam Cię wczoraj obudzić, tylko mi się tak jakoś rozmruczało...
Mania

Naprawdę Ci się podobało, Ciociu? :oops:

MaryLux

Post » Nie mar 26, 2017 11:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
Mania

Tak.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 26, 2017 11:45 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
Mania

Tak.

Ojejku...

MaryLux

Post » Nie mar 26, 2017 12:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:
Gosiagosia pisze:Jak widzę pracowity dzień sobie szykujesz :mrgreen:
Mój zwierzyniec też po śniadaniu i poszły spać. Im to dobrze nie muszą nic robić tylko jedzą i śpią. Wczoraj wieczorkiem miały seans odpchlania i odrobaczania i zaraz szczepienia oj nie będą zadowolone :roll:

Rano było jakoś tak fajniej a teraz jakieś szarawe chmury nadciągają.Odwinęłam nogę i zdjęłam opatrunek - wygląda strasznie :strach:
Przemyłam ranę solą fizjologiczną bo woda utleniona szczypie jak diabli. Widzę jak powoli tworzą się kropelki żółtego przezroczystego płynu by za chwile spłynąć strumykiem.Rana wygląda koszmarnie jak rana po oparzeniowa z brakującymi fragmentami skóry. Nie wiem już co robić, czym leczyć ......jedno co wiem na pewno to to ,że boli, boli, boli......

My z dziewczynkami planujemy wypad do weta na maj - czerwiec. Czekają nas badania, szczepienie i odrobaczenie oraz przegląd ogólny.

Ewciu a próbowałaś tego?
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... 0kXSoYh_kA

lepszy do stosowania niż woda utleniona
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie mar 26, 2017 13:07 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
Gosiagosia pisze:Jak widzę pracowity dzień sobie szykujesz :mrgreen:
Mój zwierzyniec też po śniadaniu i poszły spać. Im to dobrze nie muszą nic robić tylko jedzą i śpią. Wczoraj wieczorkiem miały seans odpchlania i odrobaczania i zaraz szczepienia oj nie będą zadowolone :roll:

Rano było jakoś tak fajniej a teraz jakieś szarawe chmury nadciągają.Odwinęłam nogę i zdjęłam opatrunek - wygląda strasznie :strach:
Przemyłam ranę solą fizjologiczną bo woda utleniona szczypie jak diabli. Widzę jak powoli tworzą się kropelki żółtego przezroczystego płynu by za chwile spłynąć strumykiem.Rana wygląda koszmarnie jak rana po oparzeniowa z brakującymi fragmentami skóry. Nie wiem już co robić, czym leczyć ......jedno co wiem na pewno to to ,że boli, boli, boli......

My z dziewczynkami planujemy wypad do weta na maj - czerwiec. Czekają nas badania, szczepienie i odrobaczenie oraz przegląd ogólny.

Ewciu a próbowałaś tego?
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... 0kXSoYh_kA

lepszy do stosowania niż woda utleniona

Nie ale muszę kupić bo zawsze zapominam.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 26, 2017 15:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:

Matuchnu :strach: :strach:
A Tobie co w nogę ?!
Ewuś, Ty idz do dobrego lekarza, aby jakieś świnstwo Ci się nie wpakowało .... :(
A sprawdzałaś jaki masz cukier ?
Czy to po tych pijawkach ?
Lekarzem nie jestem, ale czy Tobie wolno chodzić do pracy, w której stoisz kilka godzin ?!
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Nie mar 26, 2017 17:08 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Ewcia.ja też Ci polecam octenisept. Stosuje się go w szpitalach. Ma barxzo szerokie spektrum działania. Ja mam tylko to. Pięknie goi. Po ranach operacyjnych się go stosuje też. Ja stosowałam do swojej rany po operacji. teraz tylko to lekarze każą kupić bo najlepsze

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

[poprzednia][następna]