Sihaja pisze:Współczuję. Bardzo. Musi by jakis sposob. Cos mi sie y klawiatura stalo, nie wiem jak to odkrecic...
Wyłącz i włącz ponownie. Zresetuje się.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Współczuję. Bardzo. Musi by jakis sposob. Cos mi sie y klawiatura stalo, nie wiem jak to odkrecic...
Gosiagosia pisze:Najgorszy jest ten ból, bardzo współczuje wiem co to znaczy jak każdy krok czujesz w mózgu. Mnie pomaga akupunktura. Ewus trzymaj się a maści nie pomagają?
Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Najgorszy jest ten ból, bardzo współczuje wiem co to znaczy jak każdy krok czujesz w mózgu. Mnie pomaga akupunktura. Ewus trzymaj się a maści nie pomagają?
Na otwartą ranę raczej maści nie położę.
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Najgorszy jest ten ból, bardzo współczuje wiem co to znaczy jak każdy krok czujesz w mózgu. Mnie pomaga akupunktura. Ewus trzymaj się a maści nie pomagają?
Na otwartą ranę raczej maści nie położę.
Ewa a takie właśnie wysuszajace co kładą na otwarte rany np.u cukrzykow.
MaryLux pisze:Ciociu, ja nie chciałam Cię wczoraj obudzić, tylko mi się tak jakoś rozmruczało...
Mania
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ciociu, ja nie chciałam Cię wczoraj obudzić, tylko mi się tak jakoś rozmruczało...
Mania
Cudnie mruczałaś Maniusiu
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ciociu, ja nie chciałam Cię wczoraj obudzić, tylko mi się tak jakoś rozmruczało...
Mania
Naprawdę Ci się podobało, Ciociu?![]()
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ciociu, ja nie chciałam Cię wczoraj obudzić, tylko mi się tak jakoś rozmruczało...
Mania
Naprawdę Ci się podobało, Ciociu?![]()
Tak.
Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Jak widzę pracowity dzień sobie szykujesz![]()
Mój zwierzyniec też po śniadaniu i poszły spać. Im to dobrze nie muszą nic robić tylko jedzą i śpią. Wczoraj wieczorkiem miały seans odpchlania i odrobaczania i zaraz szczepienia oj nie będą zadowolone
Rano było jakoś tak fajniej a teraz jakieś szarawe chmury nadciągają.Odwinęłam nogę i zdjęłam opatrunek - wygląda strasznie![]()
Przemyłam ranę solą fizjologiczną bo woda utleniona szczypie jak diabli. Widzę jak powoli tworzą się kropelki żółtego przezroczystego płynu by za chwile spłynąć strumykiem.Rana wygląda koszmarnie jak rana po oparzeniowa z brakującymi fragmentami skóry. Nie wiem już co robić, czym leczyć ......jedno co wiem na pewno to to ,że boli, boli, boli......
My z dziewczynkami planujemy wypad do weta na maj - czerwiec. Czekają nas badania, szczepienie i odrobaczenie oraz przegląd ogólny.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Jak widzę pracowity dzień sobie szykujesz![]()
Mój zwierzyniec też po śniadaniu i poszły spać. Im to dobrze nie muszą nic robić tylko jedzą i śpią. Wczoraj wieczorkiem miały seans odpchlania i odrobaczania i zaraz szczepienia oj nie będą zadowolone
Rano było jakoś tak fajniej a teraz jakieś szarawe chmury nadciągają.Odwinęłam nogę i zdjęłam opatrunek - wygląda strasznie![]()
Przemyłam ranę solą fizjologiczną bo woda utleniona szczypie jak diabli. Widzę jak powoli tworzą się kropelki żółtego przezroczystego płynu by za chwile spłynąć strumykiem.Rana wygląda koszmarnie jak rana po oparzeniowa z brakującymi fragmentami skóry. Nie wiem już co robić, czym leczyć ......jedno co wiem na pewno to to ,że boli, boli, boli......
My z dziewczynkami planujemy wypad do weta na maj - czerwiec. Czekają nas badania, szczepienie i odrobaczenie oraz przegląd ogólny.
Ewciu a próbowałaś tego?
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... 0kXSoYh_kA
lepszy do stosowania niż woda utleniona
Ewa L. pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Majestic-12 [Bot], puszatek, Silverblue i 24 gości