A tak z innej beczki, czy wasze koty też znoszą zabawki do wyrka? Już się przyzwyczaiłam do spania w towarzystwie walerianowych myszy i sznurówek, ale od kilku dni przed snem muszę wywalać z łóżka piankową piłeczkę. Strach się bać, co będzie dalej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Na mnie często śpi Mała Czarna, na nogach. Ale czasami zalegną na mnie obie, jedna przygniata nogi, druga plecy. Oj, ciężko wytrzymać! A ruszyć też się za bardzo nie można...
A tak z innej beczki, czy wasze koty też znoszą zabawki do wyrka? Już się przyzwyczaiłam do spania w towarzystwie walerianowych myszy i sznurówek, ale od kilku dni przed snem muszę wywalać z łóżka piankową piłeczkę. Strach się bać, co będzie dalejDrapaka chyba nie przytaszczą?
MB&Ofelia pisze:Aha, czyli nie tylko moje pannice przynoszą sobie "przytulanki" do snu. Jak miło że jednak mam "normalne" koty![]()
PS. Dziś rano Mała Czarna polowała na moje nogi i na sznurówkę jednocześnie.
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Aha, czyli nie tylko moje pannice przynoszą sobie "przytulanki" do snu. Jak miło że jednak mam "normalne" koty![]()
PS. Dziś rano Mała Czarna polowała na moje nogi i na sznurówkę jednocześnie.
I co upolowała ?
PixieDixie pisze:No ja byłam w szoku co mu się stało. Serio widać ze sie cieszył ciepło mi sie na sercu zrobilo.
Coco czasem znosi zabawki.
Dzisiaj wszystkie spia. Ja też zasnęłam na kanapie. Ale to po theraflu bo wczoraj zmarzlam i czulam się niewyraznie.
PixieDixie pisze:No ja byłam w szoku co mu się stało. Serio widać ze sie cieszył ciepło mi sie na sercu zrobilo.
Coco czasem znosi zabawki.
Dzisiaj wszystkie spia. Ja też zasnęłam na kanapie. Ale to po theraflu bo wczoraj zmarzlam i czulam się niewyraznie.
PixieDixie pisze:Dzisiaj koty senne - tylko Coco lazi jak smrod po gaciach. Byli znajomi to ona w centrum uwagi. Szczesliwa.
Chciala sobie zele, paznokcice zelowe zrobic ale ostatnio co sie za to zabieram to mi nie wychodzi i odpuszczam.
Mialam sie dzisiaj uczyc. Wysszlo mi polowicznie:( Ehhh![]()
Jutro ciezki dzien, zmienia nam sie lider projektu... az sie boje...Szkoda gadac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości