Pozytywnie zakręceni .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 05, 2016 12:38 Re: Pozytywnie zakręceni .

Czesc Basiu i Basiowe Zwierzaki!

barbarados pisze:statnio nadzorowały pracę panów śmieciarzy . :roll: Chyba potrzebuję wiekszego parapetu :twisted:

Ja też... u mnie nie ma parapetu tylko taka grubsza rama okienna jakby, bo okno zaczyna się przy podłodze i jest na całą scianę, a w połowie są te pogrubienia ramy - pseudo parapeciki. I wczoraj Ciri mi z takiego spadła. Zasnęło biedactwo obserwując krajobraz i się sturlała. Nie bardzo można tam cokolwiek zainstalować, a szkoda, chciałabym wstawić kotom jakies ekstra leżanko :)

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Czw maja 05, 2016 18:45 Re: Pozytywnie zakręceni .

Kasiu , moze taki niski stoliczek ? U mnie Czesio się sturlał z parapetu . A hamował o firankę :twisted:
Lubię burze . Pokazują potege przyrody . Coś przed czyms powinniśmy poczuc troche pokory . A przy tym to piękne widowisko :twisted:
Z mleczyków zrobiły sie dmuchawce . :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw maja 05, 2016 18:56 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze:Kasiu , moze taki niski stoliczek ? U mnie Czesio się sturlał z parapetu . A hamował o firankę :twisted:
Lubię burze . Pokazują potege przyrody . Coś przed czyms powinniśmy poczuc troche pokory . A przy tym to piękne widowisko :twisted:

a w pobliżu mnie jeszcze pięknie żółciutko, a u mnie nie ma (prawie) bo wyrywam
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw maja 05, 2016 18:58 Re: Pozytywnie zakręceni .

U nas gdzieniegdzie tez jakieś spóźnione mleczyki zakwitły :wink:

barbarados

Post » Czw maja 05, 2016 19:20 Re: Pozytywnie zakręceni .

mir.ka pisze:
barbarados pisze:Kasiu , moze taki niski stoliczek ? U mnie Czesio się sturlał z parapetu . A hamował o firankę :twisted:

a w pobliżu mnie jeszcze pięknie żółciutko, a u mnie nie ma (prawie) bo wyrywam

Wczoraj przeczytałam w necie skargę jednej babki na drugą, że ich posesje się łączą i ta druga nie dba o swój ogród przez to u niej rosną chwasty, czyli mlecze, i rozprzestrzeniają się na jej posesje, a ona dba o ogródek i wszystkie chwasty niszczy i prosi tamtą o to samo, przy czym wysłała jej już list polecony iż prosi się o usunięcie tychże chwastów z posesji oficjalnie, bo po dobroci nic nie wskórała, a te chwasty zagrażają innym posesjom i zero odzewu - i co teraz ta biedna babka ma zrobić? Policja, straż miejsca, sanepid? :roll: :twisted: :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw maja 05, 2016 19:22 Re: Pozytywnie zakręceni .

Straż pozarna i wszyscy święci też :roll:
Ludzie mają problemy . A jak nie maja , to sobie stworza . :wink:

barbarados

Post » Pt maja 06, 2016 7:26 Re: Pozytywnie zakręceni .

To mój kumpel ma takich sąsiadów- kosa o wszystko. Ostatnio powodem do jatki, było to, że kolegi garaż rzuca cień na ich posesję, tak, że trawa słabiej rośnie( i to dosyć ostro szło, sprawa prawie o sąd się otarła :lol: )Gdy tną żywopłot, zaraz sąsiad lustruje czy czasem jakaś gałąź nie spadła na ich strone i wszczyna alarm. Gdy opowiada, jest to śmieszne - ale jakbym tego doświadczała, to bym chyba bzika dostała ;P
Trzy koty moje. Czwarty tylko ze mną mieszka.

Fatka

Od: Pt sty 01, 2016 19:36

Post » Pt maja 06, 2016 11:10 Re: Pozytywnie zakręceni .

Fatka pisze:To mój kumpel ma takich sąsiadów- kosa o wszystko. Ostatnio powodem do jatki, było to, że kolegi garaż rzuca cień na ich posesję, tak, że trawa słabiej rośnie( i to dosyć ostro szło, sprawa prawie o sąd się otarła :lol: )Gdy tną żywopłot, zaraz sąsiad lustruje czy czasem jakaś gałąź nie spadła na ich strone i wszczyna alarm. Gdy opowiada, jest to śmieszne - ale jakbym tego doświadczała, to bym chyba bzika dostała ;P

Rany :strach: :strach: :strach: :strach:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt maja 06, 2016 11:53 Re: Pozytywnie zakręceni .

klaudiafj pisze:Ostatnio powodem do jatki, było to, że kolegi garaż rzuca cień na ich posesję, tak, że trawa słabiej rośnie( i to dosyć ostro szło, sprawa prawie o sąd się otarła :lol: )

Trawa słabiej rosnie, kury gorzej się niosą, krowy dają mniej mleka... ;)
Że też ludziom się chce tak marnować życie :strach: Swoje i sąsiedzkie.

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Pt maja 06, 2016 18:57 Re: Pozytywnie zakręceni .

Niektórzy ludzie nie potrafia żyć bez takich akcji . Oni muszą coś znaleźć . Bo dlaczego inni mają lepiej ? Kury im więcej jajek znozą i trawa lepiej rośnie :roll:
Piatek . Jeszcze jutro i wolna niedziela :twisted:

barbarados

Post » Pt maja 06, 2016 20:25 Re: Pozytywnie zakręceni .

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Byle do niedzieli :)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pt maja 06, 2016 20:27 Re: Pozytywnie zakręceni .

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

barbarados

Post » Sob maja 07, 2016 6:17 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze:Niektórzy ludzie nie potrafia żyć bez takich akcji . Oni muszą coś znaleźć . Bo dlaczego inni mają lepiej ? Kury im więcej jajek znozą i trawa lepiej rośnie :roll:
Piatek . Jeszcze jutro i wolna niedziela :twisted:

Wow, wolna niedziela to jest to :wink:
Odkąd jestem na emeryturze często niedziela wydaje mi sie dniem powszednim i .... na odwrot :roll:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Sob maja 07, 2016 6:42 Re: Pozytywnie zakręceni .

:kotek:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob maja 07, 2016 20:15 Re: Pozytywnie zakręceni .

:piwa: :piwa: :piwa:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]