Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro kwi 27, 2016 18:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Pola wie co dobre :ok: A Zuzia jak Kitusia, wycofana w swoim, autonomicznym kąciku :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro kwi 27, 2016 19:06 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

klaudiafj pisze:Pola wie co dobre :ok: A Zuzia jak Kitusia, wycofana w swoim, autonomicznym kąciku :)

One robią wszystko że tak nazwę to ......wymiennie. Jak Pola śpi ze mną to Zuzia na fotelu, w szafie, w budce. Jak Zuzia śpi ze mną to Pola w budce . Zuzia jest bardzo opiekuńcza nawet w stosunku do mnie. Kiedy śpi ze mną a ja muszę w nocy wstać np. do kuwetki to jak tylko się poruszę Zuzia zeskakuje z łóżka, idzie ze mną do łazienki, czeka jak załatwię sprawę, zaprowadza mnie do łóżka , czeka jak się położę i dopiero wtedy wskakuje i układa się obok mnie. I znów zasypiamy.
Chociaż dzisiaj spały ze mną obie - Zuzia koło nóg a Pola półkę wyżej nad Zuzią.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro kwi 27, 2016 19:10 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:I tak sobie śpimy w towarzystwie. :mrgreen:

Obrazek

a dla Ciebie nadal nie ma miejsca :(

A no nie.

cóż zrobić, wygoda kota najważniejsza :(

Dokładnie choć czasami miejsce snu kotecka bywa zagrożeniem dla życia człowieka.
Ostatnio wlazła na mnie by się przytulić. Potem przekręciła się kołami do góry i zsunęła się mi na szyję dokładnie miażdżąc mi krtań swoim kręgosłupem.
Śmierć przez uduszenie to straszna śmierć. :strach:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 27, 2016 19:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ja się boje, że to ja przyduszę kota :) Takiego Tosia małego, codziennie sprawdzam czy dycha :D

klaudiafj

Post » Śro kwi 27, 2016 19:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

klaudiafj pisze:Ja się boje, że to ja przyduszę kota :) Takiego Tosia małego, codziennie sprawdzam czy dycha :D

O nie ma obawy. One zawsze leżą na mnie a ja instynktownie boję się ruszyć by koteczkę nie obudzić.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 27, 2016 19:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:
klaudiafj pisze:Ja się boje, że to ja przyduszę kota :) Takiego Tosia małego, codziennie sprawdzam czy dycha :D

O nie ma obawy. One zawsze leżą na mnie a ja instynktownie boję się ruszyć by koteczkę nie obudzić.

A pozniej człowiek wstaje jak polamany :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro kwi 27, 2016 19:31 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Mi dziś Marysia podeptała wątrobę - kto da więcej :lol:

klaudiafj

Post » Śro kwi 27, 2016 19:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:

A pozniej człowiek wstaje jak polamany :lol:

Dokładnie ale jaki szczęśliwy że się kotuś wyspał wygodnie :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 27, 2016 19:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

klaudiafj pisze:Mi dziś Marysia podeptała wątrobę - kto da więcej :lol:

Mnie kilka dni temu Pola miażdżyła krtań swoim kociałkiem 6 kg. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 27, 2016 19:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:

Spadłam z lozka nocą, Fuks leżał w poziomie :twisted:
Obrazek

Moli25

Post » Śro kwi 27, 2016 19:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:

Spadłam z lozka nocą, Fuks leżał w poziomie :twisted:

Z dziewczynami jeszcze nie bo działaja bardziej jak przycisk do papieru ale z Mikim już miałam kilka takich spadków nocnych. Miki lubił kłaść się od ściany oczywiście na podusi i odpychał sie łapami od ściany. Chcąc mu zrobić miejsce przesuwałam się aż łóżko się skończyło i zrobiłam bach.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 27, 2016 19:58 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

:ryk:
Naprawde patrząc na codzienna prozę życia z kotkami to mozna sie uśmiać wiele razy w ciagu dnia :lol:
Zycie byłoby takie nudne bez kotkow :kotek:
Obrazek

Moli25

Post » Śro kwi 27, 2016 20:00 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Moli25 pisze::ryk:
Naprawde patrząc na codzienna prozę życia z kotkami to mozna sie uśmiać wiele razy w ciagu dnia :lol:
Zycie byłoby takie nudne bez kotkow :kotek:

To prawda i między innymi za to je kochamy. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 27, 2016 21:11 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L., Ty śpisz dużo, bo jesteś słaba i chora.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw kwi 28, 2016 6:07 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Dzień dobry :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

[poprzednia][następna]