Cześć Klaudia,
No nie wytrzymałam i musiałam napisać do Ciebie, bo wczoraj dostałam od mojego m. ten aparat Pentaxa o którym Ci pisałam
http://www.optyczne.pl/289.1-Test_apara ... 4%99p.html. Jestem tak zaskoczona, a zarazem szczęśliwa, że nawet sobie nie wyobrażasz. Na razie nie miałam zamiaru niczego kupować, tylko rozważała. Chciałam poznać trochę temat, zanim podejmę decyzją, a tu masz ci los. JEST. Problem polega tylko na tym,że nie mam na razie żadnego pojęcia o lustrzankach

Teraz jestem wręcz zmuszona do pracy nad poznaniem aparatu i najgorsze,że na razie muszę się uporać z tym sama. Muszę chyba zapisać się na ten kurs jak tylko poznam mój prezencik (wcześniej byłoby głupio nie wiedzieć co się posiada). Długa droga przede mną, a cel, to tak piękne zdjęcia jak Twoje

.
Wszyscy sie pytają dlaczego taka firma, dlaczego nie canon, lub nikon, ale ja gdzieś wiem ,że to ten

Na razie mam instrukcję i książkę i potrzebuję trochę świętego spokoju aby wszystko ogarnąć, ale moje kocie synki chcą mnie tylko dla siebie.
Klaudia mam cichą nadzieję,że jak czasami zadam Tobie pytanie, to posłużysz mi radą

.
Współczuję choróbska, ale najważniejsze,że kocie córeczki zdrowe, bo im trudniej pomóc.
A tu na koniec moi panowie