Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Dziś spędziłem miauwieczór z ciocią. Ciocia mówi, że jestem miaudelikatny, jak porcelana i że łatwo mnie urazić, mogę się łatwo przestraszyć i poczuć źle, zdradzony i osamotniony. Wszystkie kotki takie są, ale ja to już szczególnie.
MalgWroclaw pisze:Dziś spędziłem miauwieczór z ciocią. Ciocia mówi, że jestem miaudelikatny, jak porcelana i że łatwo mnie urazić, mogę się łatwo przestraszyć i poczuć źle, zdradzony i osamotniony. Wszystkie kotki takie są, ale ja to już szczególnie.![]()
Noś
miaups. Pozdrawiam Wszystkie Ciocie, dziś najbardziej Ciocię mamaGiny i Ciocię Thorkatt. Ciocia MAU to już o mnie chyba nie myśli![]()
MalgWroclaw pisze:Miauzrobiłem festiwal dobrego wychowania![]()
bo ciocia coś tam opowiadała, że mój brat jest marudny i że to rodzinne.
To pokazałem: wymiziałem się z ciocią, zjadłem resztę szalki, która już trochę była na talerzyku i poszedłem się myć.
U nas z Kubusiem rodzinna jest niezwykła uroda, mądrość i miaużyczliwość
Noś
MalgWroclaw pisze:Ciocia bardzo się o mnie martwi. Jak dzisiaj przyszła, pobiegłem do szafki, jak przebiegałem przez skrzynkę, coś mnie wystraszyło i aż podskoczyłem. Duża z ciocią się śmiały, że się naoglądałem horrorów. Potem ciocia kaszlnęła i się wystraszyłem. Duża powiedziała cioci, że na dole wisi kartka, na której sąsiedzi napisali, że robią remont i przepraszają za utrudnienia. W sobotę hałasowali bardzo i się denerwowałem. I taki jestem poddenerwowany.
Ciocia bardzo się o mnie martwi. Jestem wrażliwym kocurkiem![]()
Na szczęście Florentynka się nie denerwuje, Duża mówi, że ona nigdy się nie denerwowała, bo wiedziała, że jest bezpieczna. A ja to co innego, swoje w życiu przeszedłem![]()
Noś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Del i 132 gości